Alpha 0 Napisano 4 Styczeń Udostępnij Napisano 4 Styczeń Nick: hud_alphatest Nick oskarżonego: magia piwa Steam ID oskarżonego: nie posiadam Opis sytuacji: wbilem na serwer, pograłem 5min i dostałem bana za "obraze admina".... żałosne, co to za admin? Dodam, że nic nie pisałem na czacie obraźliwego ani się nie odzywałem. Grałem na tych serwerach jak to jeszcze było pijemy-rozrabiamy i nigdy nie miałem takiej sytuacji, admin się zamienił z chujem na głowe, ponadto zbanował też inną osobę o ten sam powód. 04.01.2021 19:47 magia piwa ??? obraza admina 1 dzień żałosny admin.... Vakos ogarnij tych adminów, kiedyś byli lepsi.... Bo to jest smutne że po tylu latach wracam na serw i ban bez przyczyny, bo adminowi stuleja się włączyła. Dowody w postaci ss/demka: http://765862.hltv2.pukawka.pl/hltv-2101041931-de_dust2-1609785060-1609786620.zip Na demku będzie można zobaczyć, że żadnej obrazy nie było. Skargi bez dowodów nie będą rozpatrywane! Link to postu Udostępnij na innych stronach
magia piwa 13 Napisano 4 Styczeń Udostępnij Napisano 4 Styczeń Witam tak 2 osoba tez zostala zbanowana na godzine to Twoj kolega ktory tez slowna rozmowe bez kultury prowadzil w administracja.... pozdrawiam serdecznie jak odpoczniecie ta godzine zapraszam spowrotem na serwer brakuje nam fragow. 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 635 Napisano 5 Styczeń Head Administrator Udostępnij Napisano 5 Styczeń @Alpha Kulturę wypadałoby zachować w temacie. Na demku nie widać żadnej obrazy w stronę admina. Domyślam się, że została zbanowana nie ta osoba co trzeba - były 2 osoby o podobnym nicku. @ magia piwa Można powiedzieć, że jesteś sobie sam winny bo jakby nie patrzeć trochę sprowokowałeś osoby słowem "baranie". Niby jako tako obraza to nie jest ale mogło to kogoś obrazić, na admina również nie przystaje takie zachowanie. Proszę również abyś wypowiadał się poprawnie po polsku bo nieładnie to wygląda. Skarga słuszna. Admin otrzymuje upomnienie słowne. 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 635 Napisano 5 Styczeń Head Administrator Udostępnij Napisano 5 Styczeń Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi