bog jest lysy 15 Napisano 4 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 4 Styczeń, 2021 lso - liryka składu ostródzkiego tdw - tylko dla wtajemniczonych chłopaki tworzą głównie rap podziemny i nie chcą rozgłosu na siłę, chuja wbijają w polską scenę i robią to z własnej pasji, nie chcą koncertów, a przy okazji zdarzyło mi się pogadać pare razy z Michałem w Ostródzie, mega pozytywny gość i tworzy niesamowite utwory, od wkurwionych tracków wyjaśniających lewaków, po cuda miłosne polecam każdemu pozdro tdw 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żab3rsoN 926 Napisano 4 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 4 Styczeń, 2021 A Cię trochę zaskoczę, jest nas tutaj wielu... a nawet mogę stwierdzić że połowa, jak nie większość jest z samej Ostródy Pozdro TDW brat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski TDW 2 993 Napisano 4 Styczeń, 2021 Udostępnij Napisano 4 Styczeń, 2021 "Załóż sukienkę ty szmato Ty reprezentujesz to jebane pato" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bog jest lysy 15 Napisano 4 Styczeń, 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Styczeń, 2021 dobra kurwa zostaje na tym serwerze na wieczność tu jest moje miejsce pozdro tdw 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi