Redaktor ZrobieCiNalesniki:) 792 Napisano 2 Styczeń Redaktor Udostępnij Napisano 2 Styczeń Witam w kolejnej już Anonimowej Opinii. W tym tygodniu na celowniku będzie @ Mroczny. Zapraszam do czytania oraz jednocześnie do oczekiwania na następną anonimową. Co sądzisz o @ Mroczny. ? - Mega pozytywna osóbka. Zabawny i z dystansem do siebie a takich ludzi uwielbiam - W porządku chłop - Doświadczony na swój sposób AC, a ranga admina nie jest mu obca - Potrafi wzbudzić sympatię dosłownie po kilku minutach rozmowy przynajmniej w moim wypadku tak było, nie ma przysłowiowego "kija w tyłku" i jest naprawdę wyluzowany a przy tym podchodzi poważnie do tego co robi - Miły porządny chłopak Pierwsze wrażenie jak go poznałaś/eś? - Spoko morda - Bezkonfliktowy, miły gracz - Miły, cichy, i w niektórych sytuacjach pomocny - Hmm... pozytywne? Ciężko znaleźć określenie, ale po prostu wystarczy chwila żeby wiedzieć "To będzie ta osoba z którą będziesz się chciał przywitać zawsze wchodząc na serwer :P" - tryhard, nie lubiłem go Największa jego zaleta? - Przyklada się do tego co robi i wie co robi - Luźne podejście - Pracowitość, i staranność wypełniania swoich obowiązków - Bycie sobą - elastyczność Największa jego wada? - Pocenie się if u know what i mean - Nie wiem - Nie zauważyłem - Choćbym chciał to nie umiem żadnej znaleźć ;c - Nie wiem.. Do czego można go porównać? - W 50% do jego mamy i w 50% do jego taty xdddddd - Do automatu banującego - Do Gimli'ego z Władcy Pierścieni - Nie mam bladego pojęcia ;c - Idk Do jakiego zwierzęcia jest podobny? - Kameleona bo się skubany w ściany wtapia i go nie mogę zabić ;c - Do kury - Lew XD - Sowa - Ojj, nie wiem Czego byś się z nim napił/a? - Herbaty - Idk - Wody mineralnej - Co by tylko było pod ręką, ale najlepiej jakiejś wódeczki - Czego by pragnął Czy dobrze pełni swoją funkcję? - Uważam że świetnie! - Dobrze pełni swoje funkcje - Jeżeli chodzi o AC to raczej tak, a jeśli chodzi o admina to nwm, bo nie gram w csgo - Bardzo dobrze - Pewnie Co go odróżnia od reszty użytkowników? - Fioletowy AC - Opanowanie i spokój - Wydaje mi się, że stara się wszystko zrobić sam, co dobrze o nim świadczy, ale myślę, że jakby miał większe problemy to by pytał bez problemu - Wszystko - Poukładany jest Opisz go jednym słowem - Ciemny - DOBRY - Staranny - Inteligentny - Spocuch Grafika by: @ hadesik<3 6 2 Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntyCheat hadesik 1 247 Napisano 2 Styczeń AntyCheat Udostępnij Napisano 2 Styczeń Link to postu Udostępnij na innych stronach
ѕzαтαηĸσvѕĸy. 13 Napisano 2 Styczeń Udostępnij Napisano 2 Styczeń Dobra robota Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanarinio7 107 Napisano 2 Styczeń Udostępnij Napisano 2 Styczeń Świetna robota <3 Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntyCheat Mroczny. 1 214 Napisano 2 Styczeń AntyCheat Udostępnij Napisano 2 Styczeń 8 godzin temu, ZrobieCiNalesniki:) napisał: Największa jego wada? - Pocenie się if u know what i mean - Nie wiem - Nie zauważyłem - Choćbym chciał to nie umiem żadnej znaleźć ;c - Nie wiem.. Szkoda, że nie mieliście kontaktu do mojej kobity, zrobiłaby Wam długą listę. Świetna robota @ ZrobieCiNalesniki:), dziękuję wszystkim za miłe słowa 1 1 1 -> Steam <- Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opiekun Mirage pvvtkvv 557 Napisano 2 Styczeń Opiekun Mirage Udostępnij Napisano 2 Styczeń 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Typer Antosiek 510 Napisano 3 Styczeń Typer Udostępnij Napisano 3 Styczeń 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Admin CS:GO Mirage Egote 246 Napisano 3 Styczeń Admin CS:GO Mirage Udostępnij Napisano 3 Styczeń Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi