remol 1 Napisano 2 Styczeń Udostępnij Napisano 2 Styczeń moje zdanie vip kosztuje za coś się płaci więc są dodatki na poczatku jak tu trafiłem na serwer jako vip miałem 2xhe 2xflesz 2x dymny m4 kałacha awp krowe digla kamizelke ammo itd teraz płace tyle samo za vipa na 15 sec granaty trzeba sobie kupić dziękuję za przywrócenie krowy =-] największy problem stwarzają gracze którzy nie wykupują vipa a jeśli padło w losowaniu to sami korzystali moim zdaniem było śmieszniej weselej hehee Także wnoszę o przywrócenie menu vipa na całą rundę a granaty to ....... z nimi hahhaaa to taki dziwny temat są nie ma i tak gramy dzękuje za rozpatrzenie mojej propozycji 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 635 Napisano 2 Styczeń Head Administrator Udostępnij Napisano 2 Styczeń Temat napisany chaotycznie i nikt tak na prawdę nie wie o co chodzi. Jedynie co jest zrozumiałe: Dnia 2.01.2021 o 11:25, remol napisał: Także wnoszę o przywrócenie menu vipa na całą rundę Uzasadnij po co ci menu VIP na całą rundę? // Brak zainteresowania ze strony autora tematu. // cl 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 635 Napisano 4 Styczeń Head Administrator Udostępnij Napisano 4 Styczeń Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi