Wesoly_THC 0 Napisano 29 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudzień, 2020 po próbie wejścia na serwer wyskakuje mi 'Zle haslo' nie da sie wejsc, co zrobic? Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 635 Napisano 29 Grudzień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudzień, 2020 Skorzystaj z poradnika https://pogrywamy.pl/pomoc/ 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoly_THC 0 Napisano 29 Grudzień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudzień, 2020 tylko ze nie moge wejsc na serwer wiec nic mi to nie da Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 635 Napisano 29 Grudzień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudzień, 2020 Przeczytaj ze zrozumieniem wyżej podany poradnik bo na razie widzę, że go nie przeczytałeś dokładnie. Wszystko jest tam opisane co masz zrobić i jak wpisać hasło. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoly_THC 0 Napisano 29 Grudzień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudzień, 2020 przeczytalem dokladnie i wiem jak wpisac natomiast nie moge wejsc na serwer... Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 635 Napisano 29 Grudzień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudzień, 2020 22 minuty temu, Wesoly_THC napisał: przeczytalem dokladnie Jeżeli przeczytałbyś dokładnie to byś wiedział, że hasło wpisujemy przed wejściem na serwer. Wpisujemy je do config.cfg bądź podczas uruchomienia gry odpalamy konsolę i wpisujemy je za pomocą następującej komendy: setinfo _pw "hasło" Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoly_THC 0 Napisano 30 Grudzień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudzień, 2020 Właśnie tak zrobiłem i nie moge dalej :/ Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 635 Napisano 30 Grudzień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 30 Grudzień, 2020 Wyślij mi na PW screen z konsoli jak wpisujesz hasło z komendą. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi