Najemnik Jezusa 1 Napisano 12 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 Dzień dobry. Przez przypadek zmieniłem grafikę z openGL na software i automatycznie zmieniło mi rozdzielczość, której w żaden sposób nie idzie zmienić. Próbowałem wpisywać różne parametry, w opcjach uruchamiania w steam i nic, reinstalowalem CS i nic. W końcu przeinstalowałem całego steama z myślą, że to już musi pomóc, lecz gra nadal uruchamia się w złej rozdzielczości i widzę tylko 1/4 całego ekranu. Wie ktoś jak to naprawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer krystofair 977 Napisano 12 Grudzień, 2020 Typer Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 1. WIN+R - uruchom -> regedit. 2. Komputer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings <- ścieżka w rejestrze, gdzie masz ustawienia. (u mnie - też steam) * Próbuj np. włączyć okienkowy tryb * (ScreenWindowed modyfikujesz na 1) * 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik Jezusa 1 Napisano 12 Grudzień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 4 minuty temu, krystofair napisał: 1. WIN+R - uruchom -> regedit. 2. Komputer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings <- ścieżka w rejestrze, gdzie masz ustawienia. (u mnie - też steam) * Próbuj np. włączyć okienkowy tryb * (ScreenWindowed modyfikujesz na 1) * Dziękuję, pomogło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 710 Napisano 12 Grudzień, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 Ustaw parametry startowe gl -32bpp 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik Jezusa 1 Napisano 12 Grudzień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 14 minut temu, Misiu. ♥ napisał: Ustaw parametry startowe gl -32bpp To nie pomagało, kolega wyżej podał poprawne rozwiązanie, które zadziałało, ale dzięki za chęci :p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Radecky 3 679 Napisano 12 Grudzień, 2020 Moderator Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 Wygląda na to że problem rozwiązany, zamykam. Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi