Najemnik Jezusa 1 Napisano 12 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 Dzień dobry. Przez przypadek zmieniłem grafikę z openGL na software i automatycznie zmieniło mi rozdzielczość, której w żaden sposób nie idzie zmienić. Próbowałem wpisywać różne parametry, w opcjach uruchamiania w steam i nic, reinstalowalem CS i nic. W końcu przeinstalowałem całego steama z myślą, że to już musi pomóc, lecz gra nadal uruchamia się w złej rozdzielczości i widzę tylko 1/4 całego ekranu. Wie ktoś jak to naprawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer krystofair 1 238 Napisano 12 Grudzień, 2020 Typer Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 1. WIN+R - uruchom -> regedit. 2. Komputer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings <- ścieżka w rejestrze, gdzie masz ustawienia. (u mnie - też steam) * Próbuj np. włączyć okienkowy tryb * (ScreenWindowed modyfikujesz na 1) * 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik Jezusa 1 Napisano 12 Grudzień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 4 minuty temu, krystofair napisał: 1. WIN+R - uruchom -> regedit. 2. Komputer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings <- ścieżka w rejestrze, gdzie masz ustawienia. (u mnie - też steam) * Próbuj np. włączyć okienkowy tryb * (ScreenWindowed modyfikujesz na 1) * Dziękuję, pomogło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 731 Napisano 12 Grudzień, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 Ustaw parametry startowe gl -32bpp 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik Jezusa 1 Napisano 12 Grudzień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 14 minut temu, Misiu. ♥ napisał: Ustaw parametry startowe gl -32bpp To nie pomagało, kolega wyżej podał poprawne rozwiązanie, które zadziałało, ale dzięki za chęci :p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Radecky 4 199 Napisano 12 Grudzień, 2020 Moderator Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 Wygląda na to że problem rozwiązany, zamykam. Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi