Zasłużony DarO 2 646 Napisano 7 Grudzień, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Grudzień, 2020 W dniu dzisiejszym odbyło się losowanie grup eliminacyjnych do mistrzostw świata, które w 2022 roku odbędą się w Katarze. Oto jak prezentują się wylosowane grupy: A wy co sądzicie o tym losowaniu i jak oceniacie szansę Biało-Czerwonych? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 082 Napisano 7 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudzień, 2020 Jeśli chodzi o sytuację w naszej grupie. Myślę że będziemy się bić z Węgrami o 2 miejsce w naszej grupie. Moim zdaniem z Anglią nie mamy szans nawet na urwanie 1 punktu. Nasz bilans w historii meczów z Anglią to tylko jedna wygrana.. Jeśli chodzi o pozostałe drużyny Andora, Albabia czy San Marino. Mamy obowiązek wygrać. Jeżeli potracimy punkty to nie widzę większych szans na awans nawet do baraży. W grupie A Portugalia ma autostradę do awansu z pierwszego miejsca. W grupie H ciekawe starcia między Chorwacją, a Rosją. Drużyny te toczyły bój w poprzednich Mistrzostwach Świata. Dopiero po karnych wygrała Chorawacja. Czyżby przyszedł czas na rewanż? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco 322 Napisano 7 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudzień, 2020 To nawet nie wygląda na losowanie Ale nawet i lepiej, przynajmniej lepsze drużyny (jak moja, czyli IT ) nie są zmuszone do walki ze sobą już w grupach zostawiając pewnie najciekawsze mecze na zewnątrz grup 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin DR Qwers 393 Napisano 7 Grudzień, 2020 Admin DR Udostępnij Napisano 7 Grudzień, 2020 Myślę, że do Anglii nie ma nikt podjazdu ale piłka pisze różne scenariusze. My będziemy walczyć o drugie miejsce z Węgrami o ile nie stracimy w jakiś głupi sposób punktów z innymi drużynami z naszej grupy a to jest całkiem możliwe.. Imo MŚ wygra Hiszpania, mocną ekipę mająi myślę że Ramos to pociągnie jako kapitan szczególnie z tyłu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuoierS 67 Napisano 14 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudzień, 2020 Patrząc na aktualną formę naszej reprezentacji, według mnie nie mamy szans na dobry mecz z reprezentacją Węgrzech, prezentujemy totalny brak taktyki, nasi zawodnicy dobrze grają w klubach, a w reprezentacji? Totalna gra indywidualna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi