SZNYCEL 122 Napisano 3 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudzień, 2020 Witam! Wczoraj jakiś gracz puszczał muzykę oraz głośno krzyczał do mikrofonu. Chciałem go zmutować poprzez komendę /mute ale się nie dało wpisałem /mute oznaczyłem jego nick i dalej to samo krzyczał, muzykę puszczał, co nie dawało swobodnie pograć sobie. Prosiłbym o dopracowanie tej komendy /mute bo zwyczajnie nie działa. Dziękuję i Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun DD2 Janusz HD 1 651 Napisano 3 Grudzień, 2020 Opiekun DD2 Udostępnij Napisano 3 Grudzień, 2020 Też to dzisiaj zauważyłem, nie działa najprawdopodobniej Spoiler JAK PRAWIE ZABIĆ KOGOŚ JEDNYM HE: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 710 Napisano 3 Grudzień, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 3 Grudzień, 2020 Wczoraj @Lukenskypodrzucał nową wersję, jeżeli dzisiaj nadal nie działa wrócimy do rozwiązania problemu. 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 710 Napisano 4 Grudzień, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 4 Grudzień, 2020 Plugin został przetestowany na kliencie steam i nonsteam wczoraj przez @Lukensky Za każdym razem zadziałał prawidłowo i blokował wybraną osobę. Sprawdźcie jeszcze raz działanie pluginu i dajcie znać, bo to co wypisujecie jest najzwyczajniej w świecie dziwne 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vG. 107 Napisano 11 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudzień, 2020 Dnia 4.12.2020 o 07:22, Misiu. ♥ napisał: Plugin został przetestowany na kliencie steam i nonsteam wczoraj przez @Lukensky Za każdym razem zadziałał prawidłowo i blokował wybraną osobę. Sprawdźcie jeszcze raz działanie pluginu i dajcie znać, bo to co wypisujecie jest najzwyczajniej w świecie dziwne Testowałem właśnie w tym momencie, ponieważ gracz "Zapiekanka" zachowywał się nagannie i niestety nie dało się go słuchać, ale opcja mute nie działała. Pomogłem sobie mute in game voice 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanan 53 Napisano 11 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudzień, 2020 Nie działa funkcja mutowania pojedynczej osoby. Wielka szkoda. Jest na serwerze 3 stałych userów, którzy naprawdę nie wiedzą po co jest mik. Szczytem jest wydawanie odgłosów zwierząt. W ogóle to nie rozumiem polityki serwa. Nie drażni was przeszkadzanie przez mika, bo za to karą jest mute na 5 godzin jak ktoś puszcza muzykę a jak ktoś napisze na czacie brzydkie słowo to afera i ban. Mi osobiście 200 razy bardziej przeszkadza biadolenie przez mika i zagłuszanie gry. Może to moja własna wrażliwość, ale proszę administrację o zwrócenie uwagi na to, że gadacze mikrofonowi bardzo przeszkadzają innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator [Urlop] Vakos 3 424 Napisano 13 Grudzień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 13 Grudzień, 2020 Od wczoraj ponownie dostępne jest /mute Proszę o informację czy plugin aktualnie działa prawidłowo. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Config 65 Napisano 14 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudzień, 2020 Plugin wgrany od nowa funkcjonuje tak jak powinien na chwile obecną . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 915 Napisano 14 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudzień, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi