Dystopia 2 888 Napisano 30 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopad, 2020 No i jest. 13 odsłona Miesięcznika PoGrywaczy, czy ta pechowa czy nie, to już nie mnie oceniać. Listopad już za nami, a to oznacza, że coraz większymi krokami zbliżają się święta. Te niestety dzięki naszemu wiruskowi nie będą takie jak wszystkie dotychczasowe, ale póki co zobaczmy co wydarzyło się w minionym miesiącu, a działo się sporo. Dla świata najważniejsze były naturalnie wybory prezydenta USA, ale kurz jeszcze nie opadł, a jak grom z jasnego nieba uderzyła nas informacja o śmierci Diego Maradony. Na naszym podwórku za to nie milkną protesty kobiet, Najman pokazał po raz kolejny jakim jest "sportowcem", Brzęczek niestety nadal jest trenerem naszej reprezentacji i wiele innych ciekawych wydarzeń. Chcecie więcej? Wiem, że tak, dlatego zapraszam do lektury. Bawimy się czy buntujemy? Jakąkolwiek odpowiedź uznamy za słuszną w danym momencie, możemy od niedawna na naszej sieci pobrykać na serwerze Jailbreak, z którym przybył do nas @ Black1 Witamy serdecznie i życzymy udanej i owocnej współpracy. Owe słowa kierujemy również do adminów owego serwera, a są nimi obecnie @EloHere@Jokerson@Psotekoraz @Bloec123 Rok zatoczył okrąg, i powrócił na swoje miejsce, tak samo jak do ekipy Antycheat powrócił @ Mroczny.znany niektórym pod starym nickiem Godlike. Witaj ponownie i oby sprawy prywatne nie ukróciły Twoich planów ponownie, szlifuj umiejętności i trzymaj cheaterów tam, gdzie ich miejsce. A tak prezentuje się lista adminów przyjętych w listopadzie [tych, którzy do tego momentu zdążyli rangi stracić (gratuluję ironicznie) nie będziemy wymieniać] Only DD2 #2 @ TenBrzydki AIM/AWP @Pozew Deathrun @ Cejro @ Mily Only Mirage @c0ok1e- @TOM3KK @michelangELO @Egote @panprezes91 @MDuchv 5 vs 5 Mirage @HBS. @Bot Emil @HanteRek Jeśli uważasz, że masz czego potrzebujemy i spełniasz nasze wymagania, obecnie przyjmujemy kandydatów na poniższe stanowiska: Antycheat Opiekun Serwera Grafik Redaktor Admin FanPage Tak, wiem, że od dłuższego czasu pojawiają się tu pozycje nie tylko z naszej publicznej klikajni, dlatego zapraszam do składania propozycji na nową chwytliwą nazwę działu, ale póki co zobaczmy kto dał po garach w tym miesiącu. Oczywiście jest to tylko kropla w morzu, ale biorąc pod uwagę ilość wpisów i różnorodność gustów, taki dział mógłby się ciągnąć niemal w nieskończoność. Bany za niewinność Spoiler I to ostro Spoiler Jak tego nie nazwać to będzie źle Spoiler Każda wymówka jest dobra Spoiler Komu w drogę Spoiler Lokalny przysmak Spoiler Nagroda musi motywować Spoiler No i był Spoiler Odkażanie Spoiler Toxic Spoiler Vege Spoiler Ważne żeby on wiedział Spoiler Za naukę się weź? Spoiler Za naszymi plecami administracja też potrafi ostro dołożyć do pieca, a dzięki uprzejmości jednego z czerwonych, możemy zajrzeć za kulisy, a co tam się dzieje? Vakosa trzeba zrozumieć Spoiler Jeśli wszyscy są noobami to nikt nie jest? Spoiler Majza trudna rzecz Spoiler Inteligentnym ludziom trudniej jest zdać prawo jazdy. Według badań ser potrafi uzależniać podobnie jak twarde narkotyki. Przeciętna dorosła osoba spędza w ciągu tygodnia więcej czasu w toalecie niż na uprawianiu sportu. PayPal został wybrany w 1999 roku jako jeden z dziesięciu najgorszych pomysłów biznesowych roku. W 2018 roku 9 letnia harcerka zarobiła 1500 dolarów, po tym jak w ciągu 6 godzin sprzedała 300 opakowań ciastek przed sklepem z marihuaną w San Diego. Twój mózg zacznie się sam "zjadać", jeśli nie dostarczysz mu wystarczającej ilości snu. Szkocja wprowadziła prawo, dzięki któremu kobiety dostaną tampony i podpaski za darmo. Nawet 90% ludzi nie lubi dźwięku swojego głosu nagranego na telefonie, czy kamerze wideo. Najnowsze badania pokazują, że w odbycie znajdują się receptory smaku. Dziecko w wieku przedszkolnym zadaje przeciętnie 437 pytań dziennie, co daje prawie 160 tysięcy pytań rocznie. Lotnisko w Łodzi dzięki całkowitemu zamknięciu lotów polepszyło w tym roku swój wynik finansowy w porównaniu do roku ubiegłego. Piwo spożywane w umiarkowanych ilościach ma właściwości antynowotworowe, zapobiega demencji i chorobie wieńcowej, wspomaga leczenie cukrzycy, a także redukuje stres. Według badań ludzie, którzy noszą niecodzienne skarpetki są bardziej kreatywni, inteligentni i odnoszą większe sukcesy. PIN do bankomatu miał początkowo składać się z 6 cyfr, ale został zredukowany do 4, ponieważ żona odkrywcy powiedziała, że może zapamiętać tylko 4 cyfry. Mężczyźni potrafią słuchać swoich partnerek przeciętnie tylko przez 6 minut, potem się "wyłączają". Co więcej używają do tego tylko połowy mózgu. Pierwszy śmiertelny samochodowy wypadek miał miejsce w 1869 roku przy prędkości 6,4 km/h. W Japonii można kupić chipsy Pringles, które mają 161 centymetrów długości. W pierwotnej wersji bajki o Czerwonym Kapturku dziewczynka i wilk razem zjadają babcię. Służby odpowiedzialne za czyszczenie kanałów w Amsterdamie, wyciągają z nich 12.000-15.000 rowerów rocznie. Pory roku się zmieniają, czas leci, a nasi kochani redaktorzy, dziennikarze i spółka jak zwykle. To tu coś sknocą, to tam coś przekręcą, a ja to potem czytać muszę. Przynajmniej dla wspólnej pośmiewki zebrałem ponownie kilka baboli, więc poczytajmy razem naszym redaktorom. 500+ to rucha Spoiler A więc Spoiler Bo długi nigdy nie porywają Spoiler Jak nie o zarabianie chodzi, to o co? Spoiler Czasem trzeba opluć Spoiler Czyli walkover? Spoiler Gdzie on to nie był Spoiler Handle XXI wieku Spoiler Ja bym zwrócił uwagę na co innego Spoiler Jak dobrze to dobrze Spoiler Kto się boi kogo Spoiler Na szczęście niedługo Spoiler Nie maj to może czerwiec? Spoiler Radiofonia Spoiler To ich jest kilka? Spoiler Urzędującym kim? Spoiler Z kogo w końcu? Spoiler Czarodziejka pyta się lustra: - Lustereczko, powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie? Na to lustro odpowiada: - Odsuń się, muszę się rozejrzeć! Do szefa przychodzi pracownik. - Chcę dostać jak najszybciej podwyżkę! Biją się o mnie trzy inne firmy. - A mógłby mi pan powiedzieć jakie? - Elektrownia, gazownia i telekomunikacja. Na rozprawie sądowej łysy świadek zeznaje: - Wysoki sądzie, jak zobaczyłem to, to mi włosy dęba stanęły! - Przypominam, świadek miał mówić prawdę i tylko prawdę... Przychodzi kolega do kolegi i mówi: - Jak sobie pomyślę, jakim jestem inżynierem, to aż boję się iść do lekarza. Po pustyni idzie płetwonurek ubrany w akwalung, płetwy, żar leje się z nieba. Spotyka Araba na wielbłądzie: - Przepraszam, do morza daleko? - Ponad 200 km - mówi Arab. - No, ładnie, ale plażę to żeście odpierniczyli! Siedzi gość nad rzeką i łowi rybki. Wtem z tyłu nachodzi go strażnik. - Dzień dobry, ma pan oczywiście kartę wędkarską ? - Nie, a po co? - Jak to po co? A co pan tu robi? - Siedzę. - A co pan ma w ręce? - Kijek. - A na kijku ? - Sznurek. - A na sznurku ? - Robak. - No i co pan robi z tym robakiem? - Uczę go pływać. - To płaci pan mandacik. - Za co? - Za brak kamizelki ratunkowej! W sądzie odbywa się rozprawa o kradzież pieniędzy. Sędzia każe opowiedzieć, jak to się stało. - Proszę wysokiego sadu, jak usiadłam w kinie, to ten łajdak przysiadł się do mnie na wolne krzesło. Najpierw mówił ładne słówka, a jak się zrobiło ciemno, to mi podniósł sukienkę i sięgnął ręka za podwiązkę, a tam właśnie miałam pieniądze. - To czemu pani nie krzyczała? - Bo ja myślałam, że on w uczciwych zamiarach! Gość wyjeżdżając na wczasy zostawił swojemu bratu kota, żeby ten nim się opiekował. Wczasowicz dzwoni po tygodniu z Mazur i pyta się brata jak tam jego kot. - No stary... Niestety przykro mi, ale Twój kot zdechł. - Ehhh, musiałeś tak walić prosto z mostu? Przez ciebie będę miał zepsutą resztę urlopu. Mogłeś mi powiedzieć, że kot siedzi na dachu i nie chce zejść. Później zadzwoniłbym za dwa dni i Ty byś powiedział, że spadł z dachu i leży u weterynarza połamany, a kiedy zadzwoniłbym za kolejne dwa dni powiedziałbyś, że mimo największych wysiłków weterynarza mój kociak zdechł. No ale cóż stało się, powiedz mi lepiej co tam u mamy? - No więc widzisz... Mama siedzi na dachu i nie chce zejść... Turysta wrócił z wycieczki do Arizony. - To było straszne - opowiada. - Nagle zostałem otoczony przez Indian! Indianie przede mną, za mną, wokół mnie - dosłownie wszędzie! - Wielkie nieba! - przejął się przyjaciel. - I co zrobiłeś? - A co mogłem zrobić? Kupiłem od nich jeden z tych koców. Na ulicy hydraulik kluczem francuskim naprawia zepsuty zawór. W tym samym czasie z przeciwnej strony ulicy idzie pijaczek, mocno zataczając się na boki. Wreszcie podchodzi do fachowca i mówi: - Panie, przestań pan kręcić tą ulicą, bo nie mogę utrzymać równowagi! Wiezie taksówkarz kobietę. Na zakończenie kursu okazuje się, że ta nie ma kasy. Więc taksówkarz zawraca, jedzie za miasto na piękną, zieloną łączkę. Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i kładzie na trawę.Kobieta: - Ale proszę pana, ja na pewno oddam panu pieniądze, proszę nic mi nie robić, mam dzieci i męża.... Taksówkarz: - A ja 40 królików, rwij trawę! 1 sezon? Spoiler Bas Spoiler Eksperci Spoiler I wszystko jasne Spoiler Kalendarz Spoiler Poczta Spoiler Poprawność polityczna Spoiler Rodzinka Spoiler Srogie gastro Spoiler Szybciej Spoiler Świetna zabawa musiała być Spoiler To ma sens Spoiler To za chwilkę Spoiler Z grubej rury Spoiler Zawsze jakiś plus Spoiler Złote joysticki rozdane, nominacje do Game of the Year Awards zaprezentowane, a nam pozostaje czekać na Cyberpunka z nadzieją, że tym razem już definitywnie trafi w nasze ręce. Na rynku konsolowym Play Station 5 i Xbox Series X już zawitały, a z nimi nowe tytuły, na szczęście nie tylko na te 2 platformy. A oto kilka z nich: Assassin's Creed Valhalla (Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC) Call of Duty: Black Ops Cold War (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC) Destiny 2: Beyond Light (PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC) Katamari Damacy REROLL (PlayStation 4, Xbox One) Mortal Kombat 11 Ultimate (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia, PC) Need For Speed: Hot Pursuit Remastered (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) Sakuna: Of Rice and Ruin (PlayStation 4, Switch, PC) Marvel's Spider-Man: Miles Morales (PlayStation 5, PlayStation 4) Tetris Effect: Connected (Xbox Series X/S, Xbox One, PC) XIII (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) Yakuza: Like A Dragon (Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC) Na naszym rynku muzycznym zawrzało po rozpoczęciu wypłat rekompensat dla artystów poszkodowanych koronawirusem, nie tylko gdy okazało się jakie sumy powędrowały do niektórych, ale przede wszystkim prze spór, jaki wywołał "cesarz" disco polo Sławomir Świerzyński (Bayer Full) swoim atakiem na Kazika i Kult. Po tym jak stwierdził, że nikt płyt Kultu już nie kupuje, ich wydawnictwa zaczęły się sprzedawać w zawrotnym tempie. No cóż, każda forma reklamy może okazać się przydatna. Ale na boku wielu innych płyt ujrzało światło dzienne, również za granicą, to skromna część nowych płyt, jakie możecie zakupić, aby wspomóc swoich idoli: Abradab, Rahim, Kleszcz - Arkanoid AC DC - Power Up Amy Macdonald - The Human Demands Dudek P56 - Dwa Światy Golec Uorkiestra - Symphoethnic Hyper Son - Euforia Kylie Minogue - Disco Marcin Pająk - Last Day Miley Cyrus - Plastic Heart Ostr, Hades - Hao2 Paweł Domagała - Wracaj Sodom - Genesis XIX Tarja - From Spirits and Ghosts Score For a Dark Christmas Turbo - Greatest Hits I tak kolejna podróż zbliża się ku końcowi, ale zanim to, to ponownie zapraszam na chwilę relaksu z muzyką. Kilka wdechów i wydechów przy (mam nadzieję) odpowiadającym Wam rytmom na pewno umili wam chwilę. Kali x Major - HUCPA prod Worek Spoiler God Is An Astronaut - Burial Spoiler Aviva - Queen of the Freaks Spoiler GUZIOR - B L U E B E R R Y Spoiler My Dying Bride - Macabre Cabaret Spoiler Okumori - Solar Wind Spoiler Therion - Leviathan Spoiler Akcent - Nie wolno zabić tej miłości Spoiler Sybranax - Rogue Spoiler Epica - Freedom - The Wolves Within Spoiler No i mamy finisz. Niby 13 pechowa a jednak dotarliśmy bez przeszkód (prawda??). Mam nadzieję, że miniony rok nie sprawił, że moje prace was znudziły i nadal czerpiecie przyjemność z ich przeglądania. Naturalnie wszelką krytykę biorę na klatę Za grafiki niezmiennie dziękuję jak zwykle niezawodnemu @ [FLEX] ][_(())]{(()) Słowami nie opiszę jak bardzo doceniam Twój wkład i poświęcony czas, ale chef kiss co najmniej się należy Pamiętajcie o głosowaniu na nasze serwery >klik< a jeśli macie znajomych, którzy szukają forum aby osiedlić się ze swoim serwerem bądź serwerami, odeślijcie ich >o tutaj<. Nie zapomnijcie również o naszym Fanpage >klik< Jeżeli chcecie pomóc nam w reklamie serwerów, zapraszam >tutaj< a jeśli jesteście zainteresowani benefitami z dorzucania się na nasz rozwój, oferujemy rangę Premium o której więcej dowiecie się >tutaj< I tak oto kończymy, wiem, że święta w tym roku będą jakie będą, mimo to życzę Wam, abyście spędzili je w pozytywnym nastroju. Nie dajcie się załamce, dbajcie o swoje zdrowie i widzimy się w następnym miesięczniku już w 2021 roku. Oby ten był dla nas łaskawszy. Mar sin leat. 17 12 1 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
DrimGa 1 279 Napisano 30 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopad, 2020 Good job Link to postu Udostępnij na innych stronach
Typer Antosiek 549 Napisano 30 Listopad, 2020 Typer Udostępnij Napisano 30 Listopad, 2020 Piękne, ale po @ ZrobieCiNalesniki:)takich słów sie nie spodziewałem... 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Admin 4MAPS Bazukaczeczek 916 Napisano 30 Listopad, 2020 Admin 4MAPS Udostępnij Napisano 30 Listopad, 2020 Dobra robota jak zawsze Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grafik [FLEX] ][_(())]{(()) 1 244 Napisano 30 Listopad, 2020 Grafik Udostępnij Napisano 30 Listopad, 2020 Szlugiem poratuj i będziemy kwita A miesięcznik jak zawsze na najwyższym poziomie. (Ta karuzela mnie rozbroiła XD) 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Admin TS3 DarO 1 219 Napisano 30 Listopad, 2020 Admin TS3 Udostępnij Napisano 30 Listopad, 2020 Jak zwykle czapki z głów Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redaktor ZrobieCiNalesniki:) 828 Napisano 1 Grudzień, 2020 Redaktor Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 @ Antosiek To nie tak jak myślisz.. 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
DontPush 1 952 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Dobra robota Damianie Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZNYCEL 129 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Cholercia. Wspaniała i obszerna ta twoja praca. Pozderki Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprint 388 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Dobra robota Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntyCheat Mroczny. 1 348 Napisano 1 Grudzień, 2020 AntyCheat Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Dziękuje za przywitanie @ Dystopiai miłe słowa. Cieszę się, że udało mi się wszystko poukładać by tu wrócić i daje słowo nie opuścić Was tym razem za szybko. 1 -> Steam <- Link to postu Udostępnij na innych stronach
c0ok1e- 18 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Dobra Robota Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator Radecky 1 570 Napisano 1 Grudzień, 2020 Moderator Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Jak zawsze klasa sama w sobie, sztos te miesięczniki, z miesiąca na miesiąc. Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link to postu Udostępnij na innych stronach
Head Administrator Vakos 1 636 Napisano 1 Grudzień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Good Job Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just1k 291 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Kilka tygodni nie czytałem tygodnika i zostałem zaskoczony bardzo dobrze dobraną informacją i śmiesznymi żarcikami! Dobra robota!! Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inѕєят™ 230 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Super robota, Ale Vakos to matematyk na najwyzszym poziomie + Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bloec123 6 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 <3 Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntyCheat hadesik 1 303 Napisano 1 Grudzień, 2020 AntyCheat Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Więcej mogłeś mnie tam wcisnąć Link to postu Udostępnij na innych stronach
EloHere 19 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Super, legancko tego Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evenement 110 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Jak zawsze robota zrobiona na największym poziomie będę miał co czytać Link to postu Udostępnij na innych stronach
koteł O_o 159 Napisano 1 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudzień, 2020 Super jak zawsze! @ hadesikTy sam się wszędzie wciskasz AMEBO ale ten bas dupy nie urywa 20 godzin temu, Dystopia napisał: Ma jakieś takie deja vu 20 godzin temu, Dystopia napisał: 1 92171654_2985849128174845_489123610246512640_n.mp4 Link to postu Udostępnij na innych stronach
GRUSINI 6 Napisano 2 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudzień, 2020 iligancko! https://steamcommunity.com/id/PogrywamyGRUS Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majne 5 Napisano 12 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudzień, 2020 pogchamp Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanarinio7 111 Napisano 4 Styczeń Udostępnij Napisano 4 Styczeń Elegancka robota^^ Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi