Gość dontpusz3k Napisano 29 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopad, 2020 siema, oddam komuś steama na którym jest wszystko co się dostaje po zakupie 1.6 i dodany GO do biblioteki, jeśli nie masz znajomych jak ja to idealnie bo żeby móc do kogoś pisać/zapraszać do znajomych trzeba doładować konto chyba 5$ i wtedy ściągają blokadę, kupiłem je kiedyś tam bo potrzebowałem do pewnej rzeczy. Konto raczej dla osób, które nie mają jak kupić gierki na steama, a chcą na nim grać w 1.6 bo po co wydawać 5$ na odblokowanie jak można za to kupić csa w święta czy w inne promocyjne dni. link do konta: https://steamcommunity.com/id/Snkhud/ email itd podam tylko trzeba będzie sobie wszystko zmienić. chętni pisać komentarz lub priv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ESL 122 Napisano 2 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudzień, 2020 @ DontPush aktualne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dontpusz3k Napisano 2 Grudzień, 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudzień, 2020 tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 7 369 Napisano 2 Grudzień, 2020 Junior Administrator Udostępnij Napisano 2 Grudzień, 2020 Konto oddane /close Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi