HBS. 236 Napisano 26 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopad, 2020 (edytowany) Każdy wie że każdy na serwerze wiedzą że jestem Adminem do rzeczy każdy się skarży że ludzie grają z broni "negev" i piszą mi na [email protected] oraz robi się spam na czacie. I każdy się skarży na to. Nie wiem co w takich sytuacjach robić. Co z tego mnie doszły słuchy Administrator @Haindpozwala na takie coś i grozi Mute'm mi się to nie podoba oraz sam gra "negev"em Mój plan (jeżeli jest to wykonalne) zrobić jak jest 3v4 już nie dozwolony "negev" a jak jest 3v3 jest dozwolony. Jak się tak nie da to zrobić tak samo jak z SCAR-20 (i tej samej broni ale po TT nie pamiętam jak to się nazywa) ,czyli wyłączyć w ogóle z użytku. Dowód (nie wiem czy to wejdzie) : Edytował/a 26 Listopad, 2020 przez HBS. 1 Kontakt ze mną FaceBook SteaM Discord: Smutny.🥀#3493 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bot Emil 20 Napisano 26 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopad, 2020 Ja praktycznie tylko kilka razy widziałem jakby ktoś grał negevem i mi to wogule nie przeszkadzało. Jest to broń jak każda inna, czyli są na nią sposoby. A jak ktoś płacze, że jakaś osoba gra negevem oznacza to, że to jego problem, że nie umie sobie z takim przeciwnikiem poradzić. Ja jestem na NIE 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youmuus 940 Napisano 27 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopad, 2020 Dodałem 1 negev na team. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youmuus 940 Napisano 27 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopad, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi