Jano 726 Napisano 22 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopad, 2020 Dwa dni temu zakupiłem cs 1.6 przez steam, przerzuciłem foldery "platform" oraz "cstrike" z wersji nonsteam do tych z wersji steamowej (proszę nie pytajcie dlaczego xD). No i podczas próby wejścia w opcje bądź wejścia na serwer, zostaję automatycznie wyrzucony na pulpit. Reinstalowałem grę 3 razy (nie wiem dlaczego pobiera się wciąż z tymi niechcianymi plikami), sprawdzałem również spójność plików gry i nic to nie dało. Ktoś wie co zrobić w takiej sytuacji? Czy da się jakoś pobrać od nowa csa bez tych niechcianych plików? Nie wiem które pliki są potrzebne, a które nie, dlatego proszę o pomoc tutaj. ej, skrrrt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 733 Napisano 22 Listopad, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Listopad, 2020 Usuń cały folder half-life 1 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano 726 Napisano 22 Listopad, 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopad, 2020 Działa, dzięki @Misiu. ♥ ej, skrrrt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uznany PoGrywacz Radecky 4 360 Napisano 22 Listopad, 2020 Uznany PoGrywacz Udostępnij Napisano 22 Listopad, 2020 Problem rozwiązany, zamykam na prośbę autora. Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi