AntyCheat [CS 1.6] mateusz 142 1 083 Napisano 11 Listopad, 2020 AntyCheat [CS 1.6] Udostępnij Napisano 11 Listopad, 2020 Dzień dobry, mam uwagę co do zadawanych obrażeń przez serwer na mapie de_nuke na takim miejscu jak dach, rozumiem że taki plugin jest bardzo przydatny i pomocny przy dobrej grze na serwerze i jestem za tym żeby był nadal tylko został ograniczony na nuke do zielonej furgonetki przy końcu respa tt, a żeby na dachu był usunięty ponieważ niszczy on rozgrywke torrorystą dlatego że jak CT mocno rashuje kwadrat i nie ma jak go przejąć a na dworze z 3-6 typa stoi z awp to nie da się się przebić, a ct z kwadratu szybko wyskakuje na okolice respa tt nie dając spokoju terro, a jeszcze do tego dochodzi "bicie" na dachu i nie ma jak przeczekać rashu i wybić ct. Oraz nie ma opcji dłuższego skanowania na gniazdo itp. Więc proszę o usunięcie z dachu tego "bicia" i rozpaczenie propozycji na plus. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 913 Napisano 11 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopad, 2020 Szczerze to moim zdaniem TT ma znaczą przewagę nad CT by wbić kwadrat. A plugin ma zapobiegać w "rozstawianiu namiotu" na dachu. Tym bardziej, że jak mnie pamięć nie myli gra ma być dynamiczna. Czasem pogram i nie mam większej trudności wbić kwadratu tym bardziej, że CT woli skanować dach z gniazda albo rzucać granat w kurnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 7 373 Napisano 11 Listopad, 2020 Junior Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopad, 2020 Nie ma takiej możliwości. Wypchnięcie terro z okolic respa na nuke niekiedy graniczy z cudem, camperzone na dachu to jedyna opcja, która w jakikolwiek sposób zmusza graczy do przesunięcia się w dalszą część mapy. Jeśli CT raszuje kwadrat, to zawsze można polecieć dworem. Przy dobrej grze drużynowej zajęcie bombsite jest jak najbardziej możliwe, grunt to teamplay i chwila na analizę, która taktyka może być w danej sytuacji najlepsza. I nawet ten oblegany kwadrat można zraszować, grunt to nie zatrzymywać się na wejściu i liczyć na to, że nie będzie tam CT. Dodatkowo cytując regulamin serwera: Cytat 14.3 TT ma zakaz kampienia do momentu podłożenia bomby Nie widzę możliwości przestrzegania tego punktu, gdy terroryści całą rundę siedzą na dachu. Staramy się zapobiec kampieniu na serwerze, aby gra była dynamiczna i nie nudziła żadnej ze stron. 4 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 7 373 Napisano 11 Listopad, 2020 Junior Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopad, 2020 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi