Skocz do zawartości

Dołączenie z serwerem Jailbreak

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Błażej
Rodzaj gry: CS 1.6
Mod serwera: Jailbreak
Platforma: pukawka
Ilość slotów: 18
IP: 145.239.26.143:27105
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.26.143:27105/
Link do Twojego steam'a: https://steamcommunity.com/id/wgsmm/
Kontakt: gg, steam, fb
Reklama? (TAK/NIE): Tak

PS Proszę nie bić za nazwę innego forum w nicku i tak samo z serwerem, jest to moje forum, ale aktualnie jak się uda z podaniem to odchodzę :>. Serwer już stoi przez bardzo długi okres czasu, nie posiadał reklamy przez prawie, że miesiąc, ale jak wykupiłem, to zaczęło grać dużo stałych graczy i nowi dochodzą. To Tak tylko dodaje, bo we wzorze nie ma miejsca na rozpisanie się trochę :p

@SobekTo fakt menu obserwatora nie jest rozbudowane, ale menu więźnia lub CT już zawiera w sobie wszystkie informacje i liste komend na serwerze, szybkość CT, wczoraj zmieniałem trochę ustawianie tej prędkości, ale jak sprawdzałem jeszcze wszystko działało, ale od razu po napisaniu twojego posta luknąłem na to jeszcze raz i faktycznie coś takiego ma miejsce i już zostało naprawione. Wybór zabaw, pewnie masz na myśli piątek czyli głosowanie, to akurat dziś wprowadziłem, ponieważ przez większość czasu serwer losował zabawe i nie zdążyłem jeszcze tego sprawdzić czy na pewno działa, bo nie chce zakłócać rozgrywki na serwerze, a nie jest to rzecz, aż tak denerwująca abym musiał interweniować natychmiast, ale też zostało już naprawione, bo zobaczyłem w czym był problem. Co do braku kultury to o tym już z adminami rozmawiałem i widzę, że nie przyniosło skutków, więc się tym zajmę. Serwer posiada dużo dodatków i nie zawsze jestem w stanie sprawdzać każdą rzecz z osobna więc czekam po prostu aż ktoś z administracji lub graczy, zgłosi że istnieje taki błąd i najczęściej naprawiam go w ten sam dzień.

@VakosNie rozumiem stwierdzenia, że stara wersja AMXX i REHLDS, AMXX na serwerze jest wgrana 1.9.0 jest to jedne z nowszych wersji AMXX, ponieważ nowsze to już tylko 1.10 która nie jest stabilna. REHLDS jest wgrany starszy, ponieważ na forum na którym obecnie stał serwer najnowszy REHLDS nie współgrał z tabelą serwerów, po przejściu na inne forum rehlds najpewniej bym zaktualizował, ponieważ nie dawno wyszedł nowy exploit właśnie na rehlds. Jeżeli chodzi o usługi kiedyś na serwerze był tylko vip i svip. Tamtejszy 2 właściciel zrobił range o nazwie "hero", była ona dostępna jedynie dla administracji, ale dużo osób chciało ją mieć więc zaczęliśmy ją sprzedawać, przez ten czas ta ranga przeszła duże zmiany już nie odstaje, aż tak bardzo od pozostałych rang i została zmieniona jej nazwa na svip+ i jak na razie żaden z graczy nie narzeka, że jest ich za dużo, a uwierz opinia graczy dla mnie jest bardzo ważna i chce mieć ją najlepszą. Co do administracji, wypowiem się jeszcze raz. Nie ma najlepszej administracji, dużo osób z tej właśnie administracji jest lubianych na serwerze przez wiele osób, bo są bardzo aktywni i rozmawiają z graczami, jakbym chciał powywalać tych którzy przeklinają lub powiedzą coś źle, to bym został sam i wtedy na pewno nie było by lepiej niz jest teraz, a do tego wiele osób by odeszło razem z tymi osobami. Co się stanie kiedy reklama się skończy? Nic, przedłużę ją jak wcześniej to robiłem już 3 razy, reklame wykupuję raz na 10 dni nową, a aktualnej zostało 5 dni i mam fundusze na kupno nowej. Nie rozumiem o jakie zabezpieczenia chodzi. Na modach typu jailbreak nie jest dobre zawalanie serwera róznymi dodatkami, a to do metamoda albo pluginami, na serwerach jailbreak musi być dobra optymalizacja serwera, żeby nie było ścinek. Nie rozumiem dlaczego opinia o serwerze jest aż tak krytyczna, ale może to ja na to inaczej patrzę.

@Misiu. ♥Lokalizacja Francja? Albo gdzieś źle zobaczyłeś, albo wymyśliłeś, to lokalizacja to Polska, a dokładniej Warszawa. Wystarczy wejść na pierwszą lepszą strone gdzie pokazuję geolokalizacje adresów ip i wpisać ten adres. Zresztą nawet na GT, pokazuje się Polska. Serwer menu jest dość trudne do zrobienia na jailbreaku z takiego powodu, że na tym jest dużo dodatków i jakbym chciał je zamieścić każdą opcje na serwerze w menu, to wyszłoby 4 strony lub jak nie więcej... Dlatego zrobiłem jako 1 opcja, lista komend. Na menu nie spotkałem się aby ktokolwiek narzekał. Ajaj ciągle ta nieszczęsna administracja, nie jestem w stanie każdego kontrolować, a każda osoba co składała podanie na admina, to większość osób było zawsze na tak, ale widać zachowanie po przyjęciu podania się zmienia. Dzięki że jesteś kolejną osobą która o tym wspomina, wiem teraz co muszę polepszyć, wcześniej tak dużo osób nie mówiło nic o administracji, zdarzały się pojedyncze przypadki.

@SprintDzięki za info, fajnie słyszeć, że ktoś to sprawdza, bo widzisz jeszcze nikt tego nie zgłaszał ;) Oczywiście już to zostało naprawione.

Wypowiem się jeszcze ogólnie na ten temat osób które są na tak, bo podobno im tak kazałem napisać. Otóż możecie wierzyć lub nie, ale tak nie było. Napisałem do administracji, że już złożyłem podanie na innym forum i chcieli je zobaczyć więc podesłałem im tu linka, dopiero po godzinie zorientowałem się, że napisali odpowiedzi do tego posta, więc napisałem im, żeby nikt inny już tak nie robił za co przepraszam, że w ogóle zdarzyła się taka sytuacja.

Edytował/a przez Black1
  • Kufel piwa 3

Jestem na Tak 

Serwer jest w porządku 

Wiek właściciela na +

Napewno tu brakuje czegoś 

@Vakos

@Sobek

@Pozew

@ Janusz HD

Przepraszam za wypowiedź ale tak jak napisał @Black1chcieliśmy zobaczyć i przepraszam za ten komentarz. 

Edytował/a przez Destroyerek
  • Kufel piwa 1

• Właściciel Sieci

Ten atak spamu kolegów nasłany tutaj to zasadniczo po co jest? Nikt nie miał się zorientować, że są podesłani czy jak?

Co do samego serwera mam mieszane uczucia - zobaczymy co reszta tutejszej społeczności na to.

• Kufel piwa 6
  • Kieliszek wódki 1

ja jestem na tak, od zawsze lubiłem i grałem na serwrach jailbreak, myślę, że nowy serwer się przyda,

+reklama

EDIT:

@Black1znalazłem błąd, a mianowicie ma vip'a przez to, że gram na steamie, ale nie mogę używać czapek tych dla VIP'ów ;p

• Kufel piwa 1
  • Kieliszek wódki 2

dasdsadadadsa.jpg.14eee078a5f154d525440b8f3e036374.jpg

• Zasłużony

Minimum jeden admin na serwerze ale brak kultury razi w oczy, przydało by się jakieś upomnienie chociaż z jego strony dla gości na serwerze (bo w pełni rozumiem, że szkoda na tą chwilę banować).

zbyt dużo na serwerze się nie dowiedziałem -> pod menu działa dobrze tylko i wyłącznie informacje co do kupna vipów XD 

Kilka bugów rzucających się od razu w oczy.

Ct biorąc broń mają szybkosć + 1028391231 co zniechęca od razu graczy do buntowania

Wybierając jedną zabawę daje inną (prezydent -> berek, nie wiem czy taki był zamysł bo nie da się o tym nigdzie przeczytać :kekw:

edit: to jednak nie gracze okazywali brak kultury do innych graczy tylko sami admini :)

Wniosek: Jestem bardziej na nie ;v

Edytował/a przez Sobek
edycja
  • Kufel piwa 4
  • Kieliszek wódki 3

• Uznany PoGrywacz

Serwer JB jest ciekawym modem i jeśli liczba graczy będzie sie utrzymywała to byłoby super. Minusem są błędy i kultura, które wyżej wymienił Sobek. Jeśli będziesz w stanie je jak najszybciej poprawić to jestem na tak. Narazie neutralnie w strone nie, ze względu na te minusy.

• Kieliszek wódki 4

• Head Administrator

- Stare wersje AMXX, REHLDS czy innych dodatków.

- Kultura na serwerze i u adminów dosyć mocno leży.

- Powody banów które admini nadają również nie wróżą dobrze.

- Podstawowe zabezpieczenia (które też za bardzo nie są dobrze skonfigurowane).

+ Paczka serwera jest ok ale posiada kilka niedociągnięć (kwestia poprawy) no i oczywiście za dużo usług (SVIP+ zbędny).

-/+ Kupiłeś reklamę i serwer jakoś odżył - co będzie dalej jak się reklama skończy?

- Słabo wygląda również jak przychodzą osoby od Ciebie i wypowiadają się w podaniu aby podbić statystyki.

Na obecną chwilę bardziej na nie.

@Black1

Opinia głównie negatywna jest na zachowanie jakie występuje na serwerze i sposób jaki admini prowadzą serwer.

Reszta jest ok, gdyż do paczki nie mam zastrzeżeń a jedynie tylko jedna uwaga którą podałem wyżej.

• Kufel piwa 2

76561197963567575.png

Jestem za daniem szansy.

-H@ serwera jest dość opanowany jak na swój wiek, a to bardzo duży plus, który należy wziąć pod uwagę. Na serwerze jest parę niedociągnięć i błędów, ale właściciel zadeklarował, że się tym zajmie. Wbiłem na serwer i zauważyłem, że na ganianym, strażnicy nie zadają obrażeń TT - to poważny błąd.

-Jeśli chodzi o usługi i SVIP+ to indywidualna kwestia właściciela serwera i nikt nie ma prawa tego krytykować - właściciel sam ustala, jaki ceni wystrój na swoim serwerze.

-Jeśli chodzi o administrację serwerów i ich niepoprawne zachowanie - do porządku ma ich doprowadzić h@, opiekun serwera, bo z w/w odpowiedzi wynika, że tak nie może być, że admin nie posiada kultury osobistej.

Podsumowując, jestem na tak, pod jednym warunkiem:

-serwer będzie pod bardzo dużym nadzorem przez min. 2 tygodnie, jeżeli nic nie zmieni się na lepsze - odpowiedź jest prosta.

• Opiekun DD2

- usługi
- wiek i możliwości finansowe i czasowe właściciela (choć tu mogę się mylić)

- ogromny minus za wypowiedzi 2 świeżych kont, założonych specjalnie pod ten post

- kultura administracji
- to co Vakos napisał, kiepsko w sprawach technicznych

+/- ilość graczy

+ reklama

+ przydałby się takowy serwer

małe tak, okres próbny na ogarnięcie porządnej administracji i dopracowanie serwera

Spoiler

image.png.c98fcb37bfbc5c28cc985fafba374aa5.pngimage.png.c3411180036ea762c0a8e65e81818fe1.png
image.png.f1297c1e1496efc95c2e8d3043ac4378.png
image.png.5b9b543dccd75b73ccae0d245d13427e.png
image.png.eceb4846005b01c0a698ea45674d3174.png
image.png.ba394fcd5918b8449581e04c37380eee.png

image.png.34608a966dd4b53f65de8510fedbd389.pngimage.png.29ae4cae7bf434fd07f26cd8086b4691.pngimage.png.fd87a9929e2a16f7a0a6d0c51f2d6f40.pngimage.png.dcfd72f468a413745037fdd176e49b5f.pngimage.png.30a4d67f5299274f37bba46a1f57e3de.pngimage.png.9c0f101e3d9ca5ccce4cb00789e505dd.png
image.png.2d7555f682857e947e28bf94ce7d1ca3.png

JAK PRAWIE ZABIĆ KOGOŚ JEDNYM HE:
image.png.d5aae5367162d76b9202083739d38238.png

111.png.a4fb8d3dd4146c72b9fa9b1c13190705.png
222.png.fa8ce6b25c5ecd135987c77ab5dd71d7.png
333.png.39dc69b25ef7bde4661ec5109e71d56f.png

pis fejkuje taski.png

janekXD.png
image.png.c21f80caacf04ab4d219e32755a5b671.png

• Zasłużony

Oj byczq 

Lokalizacja we Francji żeby było taniej :kekw:

Serwer menu - pierwsze co wchodzę w regulaminy i jak widzę to menu to mnie krew zalewa, dodatkowo źle wyświetlana strona. (legenda głosi, że ktoś kiedyś to przewinął)

Na serwerze jest admin, gada cały czas sam do siebie, przeszkadza w prowadzeniu CT.

W CT jakieś dziecko lat 10 - niby nic do tego nie mam, ale gościa kompletnie nikt nie rozumie, a jedyne co robi CT to FK :)

Liczyłem na jakieś fajne JB, ale za duży syf tam jest.

Jak to poprawisz będę na tak, póki co nie ma opcji.

Co do tego amx'a to możesz olać temat, ale najnowsze moduliki i silnik to podstawa.

Zapraszam do poradnika z ReHLDS, kieruje on do plików w których staram się zawsze wypisywać jakie łatki pojawiły się w najnowszych wersjach.

Póki co Twój serwer jest podatny na dużą liczbę exploitów.

• Kufel piwa 3

22.11.2019 - START SERWERA

02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL

Screenshot_1.png.c3602336c2ffa62ab92ba6b705c20d0b.png.12b947d62f8c064c5ec3df5fb988981e.png

pobrane.png.cd052f5556f182adcff7e00987e5bf14.png

boncky.png.831e8c64f075656a4aef8e77a30312a9.png

by @ Wąski TDW :pepeFacepalm:

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
 Udostępnij

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...