PuTiNeK 21 Napisano 6 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopad, 2020 Nie mogę wejść na serwer od 2 dni ? cały czas wyskakuje tej błąd ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski TDW 3 010 Napisano 6 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopad, 2020 wyłącz grę wejdź w folder z mapami usuń plik am_emantrigo2_ggz.bsp włącz grę i połącz się z serwerem, przy łączeniu mapa pobierze Ci się na nowo 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuTiNeK 21 Napisano 7 Listopad, 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopad, 2020 Problem rozwiązany usunołem wszystkie mapy z plików i potem przywróciłem z kosza , zadziałało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youmuus 942 Napisano 7 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopad, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Poprawione. Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami Ekipa PoGrywamy.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi