Config 65 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 (edytowany) Siemaneczko, a wiec posiadam problem nie mogę nic zrobić czy to pobieram np. coś to pobiorę ale nie mogę otworzyć instalacji czy chce też np. uruchomić wiesz poleceń jako administrator tez nic nie mogę, no nie mogę dosłownie nic nie ogarniam. Co może być tym problem? Wyskakuje taki komunikat który jest na obrazku. również nie mogę wejść w dysk gdzie mam system . Ogarnie ktoś to ? Diagnozy też nie mogę zrobić Edytował/a 5 Listopad, 2020 przez Config Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 733 Napisano 5 Listopad, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Ten drugi dysk lokalny c to tak sobie nazwałeś, czy masz coś z partycjami nawalone? 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozew 171 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Kliknij kombinację Windows +R, a następnie wpisz: diskmgmt.msc otworzy ci się okno zarządzania dyskami, daj z tego okna screena, a także pobaw się w tym menu i poszukaj różnych opcji, powchodź w właściwości, spróbuj diagnozować i dokonać defragmentacji dysku. W ogóle masz coś nieźle rozpierdzielone, masz dwa dyski nazwane (C:), wiesz w ogóle jakie masz dyski HDD, czy SSD, bo wygląda na to, że system masz na pierwszym.. Bez dalszych Twoich informacji, nie zdołam Ci pomóc. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Config 65 Napisano 5 Listopad, 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozew 171 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Możesz kliknąć "Zobacz szczegóły" i "Diagnozuj" co się wtedy dzieje? Koniecznie zainstaluj następujące programy (jeżeli masz taką możliwość...), które służą do diagnozowania komputera i dysków: 1. CPU - Z to ogólny program diagnozujący cały komputer. Posprawdzaj i zapoznaj się z programem, a następnie w dolnej części programu jest opcja "Validate" --> kliknij w to i następnie podpisz się w Name, potem kliknij "Save Validation File" - otworzy Ci się wtedy przeglądarka z dokładnymi logami Twojego komputera, możesz sprawdzić pełną specyfikację i nazwy swoich dysków, więc mi je podaj. Nie odpowiedziałeś na to, jakie masz dyski w komputerze (HDD, SSD, itd.) 2. HDD Scan v4.1 zdiagnozuje Ci dyski i wypisze błędy 3. HD Tune 2.55 diagnozuje dyski 4. CrystalDiskInfo 8.5.0 Podst. pytanie, które powinienem zadać na początku: Czy Ty coś grzebałeś w partycjach i innych ustawieniach? Czy to zrobiło się samoistnie jak dyfuzja w gorącej herbacie?.. Podaj więcej informacji kiedy się to zaczęło, i w jakich okolicznościach. Masz laptopa czy komputer stacjonarny? Twój system na ss twierdzi, że to problem sieciowy.. Obawiam się najgorszego, że problem leży w BIOS'ie lub karcie sieciowej, wewnątrz komputera. Więcej nie pomogę, trudno jest rozpoznać takie problemy, przyczyną może być wszystko. Proszę również, abyś odpowiedział wyżej kolegom, którzy próbują Ci pomoc. Ja się poddaję, musisz oddać sprzęt do specjalisty lub zadzwonić do supportu, nie wiem jak tam z Twoją gwarancją. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Config 65 Napisano 6 Listopad, 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopad, 2020 Dalem sobie radę dzięki za chęci ! Temat do zamknięcia ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi