Head Administrator Vakos 4 103 Napisano 4 Listopad, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 4 Listopad, 2020 Nasza sieć w dniu dzisiejszym obchodzi swoje pierwsze urodziny! Od roku jesteśmy dla Was i dostarczamy Wam rozrywki z której chętnie korzystacie. Jak możecie zauważyć nasza sieć jest stabilnym i dobrze prosperującym projektem. Opiera się na zaufaniu ludzi w administracji oraz na Waszej lojalności. Z tego miejsca dziękujemy wszystkim osobom które biorą czynny udział w naszej sieci. Dziękujemy i mamy nadzieję, że za rok ze wszystkimi znowu się tu spotkamy Z tej okazji zaplanowaliśmy konkursy w których możecie wygrać usługi na naszych serwerach czy forum. Do dyspozycji macie takie konkursy jak: Paint Masters / Karaoke / Jaka to melodia? / Kalambury / Makao Dodatkowo odwiedzajcie nasz FanPage, gdzie również będziecie mogli zdobyć nagrody. W tym dniu na wszystkich serwerach będzie dostępny darmowy VIP/MegaPremium dla każdego gracza! Co w przyszłości na sieci? 1. Nowy autorski sklep na serwery zintegrowany w pełni z forum. 2. Nowe serwery 1.6/CS:GO na wysokim poziomie oraz dopasowane pod zainteresowania graczy. 3. Więcej autorskich wtyczek i aplikacji na forum. 4. Inne niespodzianki których nie zdradzimy w tym momencie Pozdrawiamy, Administracja PoGrywamy.pl 14 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 733 Napisano 4 Listopad, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 4 Listopad, 2020 Jestem bardzo zadowolony z obecnej ekipy nie tylko administracji, ale również wszystkich innych kolorków. W jeden rok stworzyliśmy tyle ciekawych „rzeczy”, że inni mogą nam śmiało pozazdrościć takiego tempa pracy i mnóstwa autorskich rozwiązań. Lecimy po COVID-21 9 2 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozew 171 Napisano 4 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopad, 2020 Jestem pod wrażeniem. Mimo że niedawno dołączyłem do Was, widzę że administracja jest w pełni zgrana, wytrwała i nienaganna. Cieszę się również z przyszłych serwerów 1.6, w których uwzględnicie zainteresowania i potrzeby graczy, aby sprawić im jeszcze przyjemniejszą rozgrywkę. Projekt sieci PG się rozwija i to widać, ile rzeczy zostało już wykonane i to z jaką starannością, dlatego sądzę że w każdej kolejnej obchodzonej rocznicy sieci będziemy brnąć do przodu. 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hades. 4 702 Napisano 4 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopad, 2020 Cieszę się, że mogłem dołączyć do tak licznego grona staruszków @ vego21<3, jak i wszystkich dookoła, w rok stworzyć coś co może zazdrościć każdy, to nie lada wyczyn, wszyscy jestesmy częścią tego projektu, bo bez właścicieli nie byloby sieci, bez graczy nie byloby atmosfery takiej jaka jest teraz Teraz brnąć dalej, i ciągnąć to wszystko jak najdłużej z nowymi pomysłami! 4 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Just1k 303 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Praca się opłaca! Powstał mega fajny projekt który ciągle się rozwija i nie jest podobny do innych, to bardzo dobrze! Ze swojej strony bym prosił o serwer DeathMatch(DM) w przyszłości ? Moim zdaniem taki serwer cieszył by się popularnością wsród graczy! Sto lat dla całej załogi ❤️ 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystopia 6 903 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Ale to zleciało. Fajnie że po upadku ziemniaczków udało się utrzymać i nadal tworzyć. Mamy coś z czego możemy być dumni, więc coco jambo i do przodu 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W[!]ka. 172 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 (edytowany) Jestem pod wrażeniem Powstała świetna sieć serwerów,dobra robota! Edytował/a 5 Listopad, 2020 przez W[!]ka. Przez Vakos, 5 Listopad, 2020 "Sieć Serwerów" a nie "Serwerownia" 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ESL 122 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Widać, że jest włożone dużo pracy i zaangażowania w sieć jak i w serwery. Oby tak dalej 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uznany PoGrywacz Radecky 4 360 Napisano 5 Listopad, 2020 Uznany PoGrywacz Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Roczek minął i widzimy jak rozwinęła się sieć. Na samym początku serwery 1.6 i tylko niektóre były bardzo liczne. Po roku czasu większość serwerów wypełnia wszystkie swoje sloty, mamy również serwery CS:GO które są pełne i to wszystko idzie w dobrą strone. Konkursy i takie dodatki na ten czas również sztos. Miejmy nadzieje, że to wszystko pójdzie do przodu i będziemy z czasem doświadczać tych nowości. Szczególne gratulacje dla administracji, która prowadzi to wszystko i cały czas udoskonala! 3 2 Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbsf 5 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Jestem od niedawna ale widać, że widać u was przyjazną atmosfere. 100lat ! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski TDW 2 986 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Nie ma tego złego skoro nastał przełom. Oby nam się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopped_duduś 8 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO POGRYWAMY.PL <3 2 ??? ?? ?? ?? ???????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafik [FLEX] ][_(())]{(()) 3 884 Napisano 5 Listopad, 2020 Grafik Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Ten rok szybko zleciał. Dobrze mi się z Wami współpracowało. Trzymam kciuki za następne sukcesy . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun DD2 Janusz HD 2 397 Napisano 5 Listopad, 2020 Opiekun DD2 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 To był piękny roczek Spoiler JAK PRAWIE ZABIĆ KOGOŚ JEDNYM HE: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 078 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Najlepszego PoGrywacze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Config 65 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 Podoba mi się ten projekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Da Wei 367 Napisano 5 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopad, 2020 No kupa dobrej roboty :P pamietam jak zaczynalem z wami 2lata temu i dalej tu jestem Gratki dla całej społecznosci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HBS. 241 Napisano 6 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopad, 2020 Wszystkiego Najlepszego sieci serwerów PoGrywamy.pl <3 Kontakt ze mną FaceBook SteaM Discord: Smutny.🥀#3493 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaPet 22 Napisano 6 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopad, 2020 Miło jest widzieć jak sieć się rozwija, jestem od niedawna, ale widze ogromny potencjał oraz dużo starań jaki pokłada Administracja i członkowie w dalszy rozwój platformy. Gratulacje każdemu z osobna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2o_woda 1 Napisano 6 Listopad, 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopad, 2020 Cieszę się że trafiłem na tą sieć fajne tutaj są osoby i w ogóle ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi