Skocz do zawartości

Dodatkowa weekendowa mapa

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Grywam na serwerze już jakiś czas i wychodzę z propozycją aby na weekend nie dodawać 1 mapy dodatkowo a 2.

( Czyli na weekend 6map)

Uzasadniam swoją propozycję tym, że gracze którzy grają cały tydzień chcieliby trochę odskoczni od codzienności bez konieczności zmiany serwera.

Tak wiem, że jest to serwer 4maps z tym , że jak spojrzałem teraz na mapę weekendową to w zasadzie dublujemy dusta2 :) i tak o napisałem ten post.

pozdrawiam

BzG

• Kufel piwa 1

@seba2811dublowanie dublowaniem, natomiast jest odskocznia od zwykłego dd2, inne kampy i skany.

Na chwile obecną dust jest ostatnią mapką w tej edycji weekendowych mapek, co będzie dalej? Zobaczymy.

Ze swojej strony powiem, że jedna mapka dodatkowa jest wystarczająca.

• Kufel piwa 2

#Kiedy kogoś zabijam, to na śmierć.

Cześć

Cykl map się kończy w ten weekend. Na dniach pojawi się temat, w którym gracze będą dawali swoje propozycje mapek. Dodawanie 2 map w weekend jest moim zdaniem przesadzone....

Opiekun @MinnieMouse już pisała że zostajemy przy obecnym cyklu. Ja bym też przy nim został. Takie jest moje zdanie.

• Kufel piwa 2

e.png.32ad6efa925d8e8bbdee9042c9f7a082.png

• Junior Administrator

Jeśli grasz na serwerze pod nickiem Bestia z Gevaudan tak jak się domyślam, to nie trudno się dziwić, że przy takim GT 4 mapy mogą się nudzić. Po to zostały wprowadzone weekend maps, aby tę rozgrywkę nieco urozmaicić. Mówiłam to jednak już biliardy razy, że nie będziemy z tego serwera robić 4fun. W tym tygodniu wyskoczyło css_dust2, ale różnorodnych map małych i dużych, ciekawszych bądź mniej było granych nieco więcej. Co do następnego cyklu powstanie temat dla Was z propozycjami i aby wyjść Wam naprzeciw i wprowadzić jeszcze więcej urozmaicenia wgramy kilka mapek z hostami. 2 dodatkowych map nie będzie. Ani 5 kolejnych, ani puli dwudziestu też nie.

Zachęcam do bieżącego sprawdzania działu propozycji i wpisywania swoich map, które będą obowiązywały w ustalony wcześniej sposób. Co do struktury serwera - nie ulegnie ona zmianom. 

• Kufel piwa 3
  • Lampka wina 1

nws_trine4_001.png

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
 Udostępnij

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...