ZrobieCiNalesniki:) 1 048 Napisano 19 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 19 Październik, 2020 (edytowany) Siemka. Mam problem z klawiaturą. Mianowicie, podłączam ją do komputera, ona się świeci, ale nie mogę nic na niej pisać. Normalnie se capslocka włączam/wyłączam itp. ale pisać na niej mogę. Zaktualizowałam wszystkie sterowniki, podłączałam klawiaturę do wszystkich dostępnych portów usb na moim komputerze i wszędzie to samo. Natomiast kiedy podłączę klawiaturę do laptopa, to wszystko śmiga pięknie. Jakieś propozycje? edit Klawiatura to genesis rhod420 juz caps nie dziala @ Paulinkaweszlam w menedzer urzadzen i zaobserwowalam, zee po odlaczeniu klawiatury; po ponownym podlaczeniu; @ Nicekovskytakk @bmw m3ide probowac @ Nicekovskyto znaczy? Pamiętam że instalowałam sterowniki za pomoca driverhub [do klawiatury wlasnie "usp keyboard"] ale potem odpaliłam w tym samym czasie antywirusa i po prostu mi on wywalil program w czasie pobierania sterownikow.. Edytował/a 19 Październik, 2020 przez ZrobieCiNalesniki:) 1 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler jd123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw m3 11 Napisano 19 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 19 Październik, 2020 (edytowany) Miałem kiedyś ten sam problem, musiałem przenieść pamięć ram do innego slota. Po tym już wszystko śmigało #edit Oczywiście nie mam pewności, czy Tobie to pomoże. Edytował/a 19 Październik, 2020 przez bmw m3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uznany PoGrywacz Radecky 4 360 Napisano 19 Październik, 2020 Uznany PoGrywacz Udostępnij Napisano 19 Październik, 2020 Zamykam na prośbę autora, problem rozwiązany. 1 Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi