RUPYT 37 Napisano 18 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 18 Październik, 2020 (edytowany) Cześć! Wracam do Was z kolejnym poradnikiem. Tym razem dotyczy gry na odnodze, ale po stronie CT. Zapraszam do obejrzenia oraz do subskrypcji kanału, jeśli chcecie być na bieżąco z tym co wrzucam Edytował/a 18 Październik, 2020 przez RUPYT 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 913 Napisano 21 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 21 Październik, 2020 Chodzisz po każdym forum i próbujesz się zareklamować? :v 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 078 Napisano 21 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 21 Październik, 2020 Nie znam się na CS-GO (mało w niego grywam). Wydaje mi się że Twoja gra jest mało pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUPYT 37 Napisano 26 Październik, 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Październik, 2020 Dnia 21.10.2020 o 17:47, Kropek. napisał: Chodzisz po każdym forum i próbujesz się zareklamować? :v Wrzucam poradniki do działów do tego przeznaczonych. Nie spotkałem się, żeby ktoś z tym miał problem. Chcę dotrzeć do jak najwięcej liczby graczy, którym moje poradniki mogą się przydać, bo na polskim YouTube nikt nie porusza tej tematyki tak jak ja (może forma nie jest najprzyjemniejsza, ale wydaje mi się, że merytorycznie jest ok). Dnia 21.10.2020 o 20:13, Bazukaczeczek napisał: Nie znam się na CS-GO (mało w niego grywam). Wydaje mi się że Twoja gra jest mało pewna. Ciężko mi odpowiedzieć na to, bo nie wiem po czym tak wnioskujesz. Wiadomo, że podczas nagrywania skupiam się głównie na tym co mówię, więc jestem dużo mniej skupiony na samej grze i poruszaniu się w niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi