Gość dontpusz3k Napisano 14 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 14 Październik, 2020 elo, przychodzę z taką propozycją i pytankiem, a więc proponuję przywrócić wcześniejsze wyrzucanie za brak wykupionego slota, a nie dopiero jak jestem na spekcie na serwerze bo to się mija z celem, a 2 to jak to wygląda z tymi nickami bo wbijam sobie na nicku, który jest dozwolony i za niego serwer nie wyrzuca, a dostaje uwagi od opiekuna, że nick się zlewa w tabeli. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym żeby serwer narzucał zasady co do nicku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 688 Napisano 15 Październik, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Październik, 2020 Co do slota to już pytanie do @Lukenskyco tam namajstrowali przy nowym PG Bans Co do nicku no niestety tylko Ty masz jakieś emocjonalne problemy z nickami, więc albo się nauczysz żyć w zgodzie z zasadami albo klikniesz "New Game" i będziesz kowalem swojego losu. To jest serwer który narzuca zasady co do nicku i tyle 4 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaQsny* 115 Napisano 15 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 15 Październik, 2020 (edytowany) 3 godziny temu, Misiu. ♥ napisał: Co do nicku no niestety tylko Ty masz jakieś emocjonalne problemy z nickami Nie zapominaj o mnie, a co do propozycji to jestem neutral. A tak poza tym to czemu zarządzasz i narzucasz swoje zdanie jeśli znowu nie masz rang, po co takie zabiegi żeby dawano Ci i zabierano rangi a ty bez rang nadal się wypowiadasz Edytował/a 15 Październik, 2020 przez BaQsny* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dontpusz3k Napisano 15 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 15 Październik, 2020 5 godzin temu, Misiu. ♥ napisał: o do nicku no niestety tylko Ty masz jakieś emocjonalne problemy z nickami, więc albo się nauczysz żyć w zgodzie z zasadami albo klikniesz "New Game" i będziesz kowalem swojego losu. Mogę odbić piłeczkę i napisać, że to tylko Wy macie problem z nickami, żaden inny serwer na tej czy innej Sieci żyję w zgodzie z zasadami bo wszedłem na nicku, który jest dozwolony i ma prawidłową ilość znaków. Stąd moje pytanie czemu dostaję uwagi, że nick się "zlewa" w tabeli? @ BrawurowyNa serwerze zabronione jest wchodzenie na nicku który ma więcej niż ileś tam znaków i za to dostaje się kicka z powodem "masz za długi nick, zmień go" - wchodzę sobie na nicku @@@... (tyle małp na ile pozwala serwer) i normalnie mogę grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 12 500 Napisano 15 Październik, 2020 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 15 Październik, 2020 Oświeci ktoś konkretami o co chodzi z nickiem czy dalej wszyscy mamy żyć w sferze marzeń? Na jakim dokładnie nicku wchodzisz? //edit Nie wiem po co edytujecie posty zamiast napisać kolejny jeśli nie robicie dubla. Wymysł z ograniczaniem nicku nie wziął się bez powodu - są pluginy które są na to wrażliwe i wymagają pewnych ograniczeń. Jeśli chodzi o slota - prawdopodobnie możliwa zmiana działania tego będzie gdy przejdziemy na własny sklep zintegrowany z forum. Na chwile obecną musimy się zadowalać własną integracją z gotowym sklepem sms którego używamy. Zobaczymy co da się z tym zrobić. 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi