żab3rsoN 927 Napisano 4 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 4 Październik, 2020 Przychodzę z propozycją, aby dodać plugin na wojny klanów Urozmaicić rywalizację między drużynami, a nie tylko ścigać się z wbitym exp'em w topce Wojny miałyby polegać na rzuceniu wyzwania drugiemu klanowi (oczywiście wyzywać i akceptować mogliby tylko założyciele i zastępcy) Przykład: - który klan zdobędzie pierwszy 25/50/100 fragów - który klan zdobędzie pierwszy 15/30/60 hs'ów - który klan zdobędzie pierwszy 5/10/15 kill'i z granata itp. Lecz te kill'e by było liczone tylko za zabicie osoby z przeciwnego klanu Stawką tych pojedynków mogłyby być klucze z banku klanu. Oczywiście można by było jeszcze stworzyć oddzielną topke na statystyki wojen. Ilość wojen | Wygrane | Przegrane | Proszę o wyrażenie własnej opinii na ten temat 8 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 123 Napisano 4 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 4 Październik, 2020 Jak da się wprowadzić to dlaczego nie Pomysł na PLUS 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane 209 Napisano 5 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 5 Październik, 2020 Bardzo dobry pomysł, na pewno, to urozmaici rozgrywkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKARON.ik 256 Napisano 5 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 5 Październik, 2020 Jestem na tak jeśli da się wprowadzić. Będzie na pewno ciekawie. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadafi 132 Napisano 5 Październik, 2020 Udostępnij Napisano 5 Październik, 2020 Jestem na TAK, pomysł fajny. Zobaczymy co @Lukenskyna to powie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Lukensky 839 Napisano 6 Październik, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 6 Październik, 2020 Pomysł klepnę. Potrzebuję czasu na napisanie (nie wiem jak długo). 5 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Lukensky 839 Napisano 6 Październik, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 6 Październik, 2020 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi