Kaszalot 31 Napisano 29 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 29 Wrzesień, 2020 (edytowany) Przychodzę tutaj z pewnym problemem, mianowicie mapa dr_e2_final jest mapą która nie jest możliwa do zagrania, przy wyborze jej w /maps albo wpisując samo final i wybierając 5 wyświetla się jako nominowana lecz gdy przyjdzie czas głosowania nad wyborem następnej mapy, owa w ogóle się w tej puli nie pojawia. @Vakosza każdym razem jak tylko wchodzę na serwer wybieram e2.. Ciekawość, nie kojarzę mapy to chce zagrać. Więc tak, sytuacja jest powtarzana wielokrotnie. Wiem że tylko 3 lecz gdy nawet ktoś po mnie nominuje inna mapę to jego jest a tej e2 dalej nie ma. Czasami w ogóle nikt nei nominuje nic tylko ja i dalej owa mapa się nie pojawia Edytował/a 29 Wrzesień, 2020 przez Kaszalot 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 289 Napisano 29 Wrzesień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 29 Wrzesień, 2020 Sytuacja była jednorazowa czy kilka razy już tak było? Mapy w głosowaniu z nominacji są wybierane losowo i tylko 3 mapy z nominacji wchodzą w skład głosowania. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 12 481 Napisano 29 Wrzesień, 2020 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 29 Wrzesień, 2020 Potwierdzam problem, dam znać jak zostanie rozwiązany. Przez Brawurowy, 3 Październik, 2020 Mapa została usunięta ze względów technicznych razem z kilkoma innymi. 4 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi