zmiotka i szufelka 1 Napisano 23 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 23 Wrzesień, 2020 Siema, kupiłem vipa na nick+haslo przelewem, wpisywalem w konsole setinfo_ss "mojehaslo" i nic, wpisywalem takze setinfo_pw "mojehaslo" analogicznie nic, wyskakuje mi okienko przed dolaczeniem do serwer ze haslo jest niepoprawne, pomocy, bo strace 2 złote Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster 297 Napisano 23 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 23 Wrzesień, 2020 Z tego co widzę zapomniałeś o spacji napisz setinfo _pw "hasło" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmiotka i szufelka 1 Napisano 23 Wrzesień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Wrzesień, 2020 łeee, działa, a ja 6 złoty już wydupczyłem na te vipy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 23 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 23 Wrzesień, 2020 Skoro już wszystko działa. To zamykam temat. Gdyby były jakieś problemy to zapraszam na priv. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 23 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 23 Wrzesień, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Gotowe. Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami Ekipa PoGrywamy.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi