AvataR 20 Napisano 18 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 18 Wrzesień, 2020 Witam. Propozycja reset rankingu pierwszego dnia każdego miesiąca lub chociaż częściej? Fani "Topki" mieliby wieksza rywalizacje i do tego może jakaś nagroda dla Top 3 Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sssoo 0bivously 22 Napisano 18 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 18 Wrzesień, 2020 E tam wystarczy grac, ja wszystkich dogoniłem w parę dni bez większego oporu nawet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<GaLaRa>> 132 Napisano 19 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 19 Wrzesień, 2020 Z tego co mi wiadomo reset będzie częstszy niż do tej pory, jednak że na pewno nie co miesiąc, bo to przesada. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 19 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 19 Wrzesień, 2020 Tak jak wspomniał @ <<GaLaRa>> resety będą częstsze. Nie ma sensu resetować co miesiąc topke i rozdawać nagrody skoro nikt się po to później nie zgłasza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 19 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 19 Wrzesień, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi