Kha Lion 14 Napisano 13 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 13 Wrzesień, 2020 Siema. Co sądzicie o poszerzenie czasu na wyjście z respa o te 10 sekund? Czasami jest naprawdę ciężko przebić się przez rash, dlatego myślę że 30 sekund jest bardziej optymalne niż te 20. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 123 Napisano 13 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 13 Wrzesień, 2020 Jest tyle szans żeby wyjść z respa... Kto chce wyjść to wyjdzie. Jeśli wydłużymy czas to ludzie zaczną kampić na respie lub w jego okolicach a co z tym idzie gra tt będzie wolna a ma być dynamiczna. Jestem za obecnym systemem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKARON.ik 256 Napisano 14 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 14 Wrzesień, 2020 (edytowany) Zgadzam się z bazukaczkiem te 30 sekund to sporo więc jestem na nie I takie rundy gdzie CT raszuje mało kiedy się zdarzają I to może spowodować częstych raszów że strony CT gdyż to kampienie TT może ich znudzić pilnowaniem bs'a i później nawet te 30 sek będzie za mało Edytował/a 14 Wrzesień, 2020 przez MAKARON.ik Dodanie recenzji co sądzę i poprawa błędów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Radecky 3 503 Napisano 14 Wrzesień, 2020 Moderator Udostępnij Napisano 14 Wrzesień, 2020 Również zgadzam się z @Bazukaczeczek, aktualny system pasuje każdemu. Jest określony czas na siedzenie na respie, a w każdej chwili jeśli chcesz gdzieś przykampić to można obrać inne miejsce niż spawn. Dodanie sekund spowoduje tylko mniej dynamiczną gre. 1 Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 14 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 14 Wrzesień, 2020 Czasem sobie grywam na tym 4mapsie i nie mam jakoś zbytnio problemów wyjść z respa, a wyżej ci już napisali co można zrobić :v Zresztą gra ma być dynamiczna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 5 946 Napisano 16 Wrzesień, 2020 Junior Administrator Udostępnij Napisano 16 Wrzesień, 2020 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi