Shaweu666 5 Napisano 6 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 6 Wrzesień, 2020 Witam od pewnego czasu gram na serwerze i czasami są lagi nie z tej ziemi jakby jakiś kosmita wbił na serwer i lagi takie że ciężko buty zawiązać . Co z tym robicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 908 Napisano 6 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 6 Wrzesień, 2020 Odkąd wróciłem z urlopu nie zauważyłem, żadnych lagów serwera. Możliwe, że to ty masz takie lagi, a nie serwer. A jest to pierwsze takie zgłoszenie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco 322 Napisano 6 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 6 Wrzesień, 2020 3 godziny temu, Shaweu666 napisał: Witam od pewnego czasu gram na serwerze i czasami są lagi nie z tej ziemi jakby jakiś kosmita wbił na serwer i lagi takie że ciężko buty zawiązać . Co z tym robicie? Nie gram 24/7 ale spędzam dość czasu i też nic nie zauważyłem, jak się to znowu zdaży to zerknij na swój ping oraz na używane CPU, najprawdopodobniej, skoro jak Kropek napisał to jedyne takie zgłoszenie i nikt się póki co nie skarży po za Tobą, to jest błąd po Twojej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaweu666 5 Napisano 6 Wrzesień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Wrzesień, 2020 Aha ok rozumiem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi