ŻYŁA 0 Napisano 4 Wrzesień, 2020 Udostępnij Napisano 4 Wrzesień, 2020 Witam wszystkich, wiem że tego typu tematy już tutaj były, lecz przejrzałem parę z tych nowszych i wykonując wszystkie zalecenia nic z tego nie wyszło oraz nie pomogło Mianowicie zakupiłem wczoraj na serwerze only dd2 2 VIP'a na Nick+Hasło. po zakupie dostałem na email"a wiadomość potwierdzającą wraz z małą pomocą co mam wpisać w konsolę. Po wpisaniu hasła, wchodząc na serwer widnieje komunikat "Złe hasło, odwiedź Pogrywamy.pl/pomoc. Proszę o jakąkolwiek pomoc gdyż wiem i mam pewność że hasło na 120% było dobrze wpisane Z góry dziękuję i pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 289 Napisano 4 Wrzesień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 4 Wrzesień, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Zgłoś się do mnie. Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami Ekipa PoGrywamy.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi