niemamskrzydel 24 Napisano 18 Sierpień, 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpień, 2020 Moją propozycję modyfikacji jednego z pluginów można zastosować przynajmniej do dwóch serwerów (cs 1.6 only dd2#1 oraz cs 1.6 onlydd2#2) Na onlydd2 #1 oraz onlydd2 #2 jest wgrany plugin umożliwiający zgłoszenie gracza poprzez komendę /zglos, po wpisaniu tej komendy zazwyczaj pokazuje nam się lista wszystkich graczy obecnych na serwerze, spośród których możemy wybrać jednego i przesłać zgłoszenie dalej: Spoiler Są jednak sytuacje, w których po wpisaniu komendy /zglos wyświetla nam się komunikat: Spoiler Moja propozycja jest taka, żeby całkowicie usunąć komunikat o tym, że na serwerze jest admin i zamiast tego dać menu z wyborem graczy, po czym po wybraniu gracza z listy, zgłoszenie zostaje wysłane na [email protected] przez użytkownika zgłaszającego (say_team @Zgłoszono gracza: X, z powodem: Y). Jedyny sens tego komunikatu jaki widzę to informowanie każdego gracza (w tym graczy palących się "na przycisk") że na serwerze jest admin. Pozdrawiam gorąco. 6 ZAWIJAM MYŚLI JAK BANKNOT, WSZYSTKO MI PRZYSZŁO TO KUR$A ZA ŁATWO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 687 Napisano 19 Sierpień, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 19 Sierpień, 2020 Postaramy się to wprowadzić. Dobry pomysł. :) 1 1 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[1g]mariann 238 Napisano 19 Sierpień, 2020 Udostępnij Napisano 19 Sierpień, 2020 pomysł moim skromnym zdaniem jest jak najbardziej trafny jestem jak najbardziej za . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi