Marco 322 Napisano 1 Sierpień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpień, 2020 Krótko, są sytuacje gdzie paka jest juz podłożona (przed 1:30, czas gdy znikają ścianki anty rush) a ścianki antyrush dalej stoją, co się mija trochę z celem. "Jak paka jest podłożona to antyrush nie ma znaczenia, masz iśc do paki nie w drugą stronę" - prawda jeśli paka jest na B, natomiast jeśli jest na A to ani na gale się nie przejdzie, chyba że się trafnie skoczy tak by przeskoczyć murek i tak by nie dotknąć ścianki ar która jest dosłownie na począdku murku, albo ma sie vipa i x2 skoki, czyly czekamy a sekunda jest wstanie zmienić rezultat rundy: co zmiana mapy jest dużo przypadków gdzie ct zabraknie mniej niż sekundy by rozbroić ale cóż 2 śmiesznych sytuacji gdzie pomimo pozycji TT, antyrush stoi pięknie solidnie (strzałkami skoregowałem pozycje bo hltv niedkładne jest ciut): 1. 2. (Próbowałem przejść na gale ale coś nie dało rady bo ścianka odepchneła spowrotem na środek, a długa to już marzenie niemożliwe) Może by przynajmniej zmniejszyć czas trwania tych scianek do 1:40? Pamiętam że ten system został określony jako "dynamiczny" i jeśli będzie potrzeba to zależnie od rozwoju rundy może nawet zniknąć przed 1:30 ale coś słabo to działa. (Te ssy świetnie pokazują że 30 sekund starczy nie tylko by wyjść z respa ale nawet i by podłożyć, więc 1:40 nie powinno być aż tak wielkim złem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 241 Napisano 1 Sierpień, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 1 Sierpień, 2020 Ja mogę zaproponować takie wyjście ale to już zależne jest od opiekuna @Kropek.bądź @Misiu. ♥może też ma jakąś wizję. Dodać wyjątek w pluginie który po prostu będzie sprawdzał czy zostało podłożone C4 - jeśli tak to automatycznie wyłącza AR. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 1 Sierpień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpień, 2020 Z opisaną sytuacją spotykam się pierwszy raz, możliwe, że to tylko był chwilowy bug pluginu. Jeśli takie sytuacje bywały częste, to jako opiekun słyszę o tym po raz pierwszy. Co do propozycji @Vakos jeśli plugin by nie koligował z Antyrashem (bugował ścianę) To byłbym skłonny przyjąć taką opcje. Zostawię jeszcze głos @Misiu. ♥ gdyż zna ten serwer najlepiej i pewnie coś zaradzi w takiej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco 322 Napisano 1 Sierpień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpień, 2020 (Tylko podkreśle by uniknąć nieporozumien, w ss nr. 2 paka jeszcze nie jest podłożona, ale w tym przypadku chodzi o zablokowanie drużyny ct w pokazanym miejscu pomimo tego że tt już jest na A, czyli byciem zmuszonym albo na cofnięcie się na resp ct i wtedy pójscie na A albo poczekanie tych 5 czy ile tam sekund brakowało by iśc na długą albo galę ale jak już pisałem, w takich sytuacjach czas jest cenny.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Download :o 445 Napisano 2 Sierpień, 2020 VIP Udostępnij Napisano 2 Sierpień, 2020 Ja moge tylko powiedziec ze kiedy paka jest podlozona antyrash sie od razu wylacza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 687 Napisano 3 Sierpień, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 3 Sierpień, 2020 (edytowany) Brakuje 5 sekund, a czas paki na naszym DD2 jest zwiększony o 5 sekund Sprawdzę co mogę zrobić, ale jak na moje to już szukasz dziury w całym z tym AR. Poniekąd tak jak jest to zrobione teraz zostało specjalnie zrobione i pisałem to już kilka razy. Niemniej jednak zrobię co mogę żeby Cię uszczęśliwić Edytował/a 3 Sierpień, 2020 przez Misiu. ♥ 1 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi