Just1k 303 Napisano 15 Lipiec, 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipiec, 2020 Witam, w tym temacie opowiem wam mały lifehack jak szybko wejść na forum, jeżeli tak samo jak ja nie używacie TapaTalku, nie używając przy tym zakładek w Safari. Tak naprawdę musimy wykonać kilka małych ruchów 1 wejść na forum w przeglądarce Safari (tylko za 1 razem). 2 Kliknąć ten przycisk 3 wybrać punkt „Dodać na ekran domowy” 4 i pozniej na Home Screenie będziemy mieli znaczek dla szybkiego dostępu na forum. Klikamy go i automatycznie będzie się otwierało Safari ze stroną Pogrywamy.pl ? filmik jak to działa: https://imgur.com/a/3474hnQ P.S to działa dla wszystkich stron, wiec jeżeli któreś z nich mega często używacie to możecie sobie to użyć ?? 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk. 1 112 Napisano 15 Lipiec, 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipiec, 2020 Ooo nie wiedziałem o czymś takim.. A bardzo często wchodzę z telefonu. Dzięki to dla Ciebie! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 733 Napisano 15 Lipiec, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Lipiec, 2020 Pliska daj screeny gdzie indziej, bo imgur ostatnio częściej nie działa niż działa. 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSG 363 Napisano 15 Lipiec, 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipiec, 2020 Też jakoś nawet nie widziałem o tej funkcji Alko dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download :o 431 Napisano 15 Lipiec, 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipiec, 2020 Na Androidzie również to jest po prawej na górze, jak się wejdzie w te 3 kropki to mozna dodac do ekranu głownego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi