Dejvik 58 Napisano 12 Lipiec, 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 Witam serdecznie. Termat pisze w tym dziale bo w sumie nwm gdzie to zrobic ale ze z racji jest tu calkowicie pusto to czemu bym mial tego tutaj nie zrobic. Temat zalozony dlatego ze nie moge sie dowiedziec od administracji "tego" forum jak mam odpracowac WARNa ktorego dostalem. Otoz bylem adminem na mirku(cs go) ale mialem problemy z dostawca sieci jak i duzo pracowalem, wiec na serwer nie wchodzilem z tych wlasnie przyczyn. Opiekunowie wiedzieli o zaistanialej sytuacji ( WIEM ZROBILEM BLAD NIE ZGLASZAJAC NIEOBECNOŚCI NA FORUM) ale to nie sama nieobecnosc na serwerze przewazyla o tym ze dostalem degrada tylko jeden glupi post i WARN na forum. Chcialbym zapytac tej przkolesiowskiej serwerowni co macie do degradacji na serwerach ktorych nawet nie postawiliscie stopy i nie wiecie co sie tam dzieje ( nie znacie adminow ani graczy) . Ponizej zamieszcze wiadomosci ktore sam pisalem jak i administracja. Sami ocencie. Pozdrawiam Dejvik <3 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 18 775 Napisano 12 Lipiec, 2020 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 Mimo naszej rozmowy na PW i Twojej niechęci przyjścia na TS3 czuje się zobowiązany wyjaśnić parę rzeczy które tu padło. Zgodnie z obowiązującymi regulaminami które dotyczą także serwerów CS:GO miałeś tydzień od otrzymania warna na jego odrobienie. Degradację za to dostałeś po ponad miesiącu (w ostatni piątek informacja o czasie do wtorku, w środę degradacja) o czym zostali poinformowani także inni. Wiadomości były zlewane. Jako admin powinieneś także wiedzieć w jaki sposób odpracować warna - dodatkowo wyjaśnił Ci to znacznie wcześniej kolega @DiscoBoyyyna Waszej konferencji oraz @Antosiek. Wyzywałeś moją administrację, groziliście naszej sieci oraz poszczególnym osobom - tutaj trochę upada Twój argument, że nie wiem co się u Was dzieje na serwerach. @ Youmuusjutro wieczorem ma ze mną przeprowadzić rozmowę w której zostanie podjęta przyszłość poszczególnych osób z Waszych serwerów lub ich samych na tej sieci - została ona uzgodniona wczoraj. Jest tego więcej w oryginale - bo jeszcze byście się zorientowali który to ja //edit @SzołmiAlternatordaj znać czy już odkryłeś jak działa przekierowanie na nasze forum żeby zrobić imprezkę. Bo czekam i nic :/ 11 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvik 58 Napisano 12 Lipiec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 @ Brawurowy Fajnie ze masz swojego szpiega na naszej grupie ale po co sie tym chwalic? Temat jak calkowicie o czyms innym Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 18 775 Napisano 12 Lipiec, 2020 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 1 minutę temu, Dejvik napisał: @ Brawurowy Fajnie ze masz swojego szpiega na naszej grupie ale po co sie tym chwalic? Temat jak calkowicie o czyms innym Myślałem, że nie muszę się powtarzać - wszystko zostało Ci napisane przeze mnie na PW oraz tutaj w temacie. I tak po prawdzie to nawet mój post wyjaśnia Twoje oskarżenia, wystarczy go przeczytać. 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvik 58 Napisano 12 Lipiec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 4 minuty temu, Brawurowy napisał: Myślałem, że nie muszę się powtarzać - wszystko zostało Ci napisane przeze mnie na PW oraz tutaj w temacie. I tak po prawdzie to nawet mój post wyjaśnia Twoje oskarżenia, wystarczy go przeczytać. Jakie oskarzenia? Prosze wytlumacz to jeszcze raz wszystkim tutaj Tak wiem "warn"= degrad Zeby tego warna zdjac trzeba zaplacic, tak? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 18 775 Napisano 12 Lipiec, 2020 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 Widzę, że dalej palisz głupa. Gdzie nawet na screenach których wysłałem masz opisane jak masz to zrobić - i nie musisz nam wcale za to płacić. A gdybyś zachowywał się jak człowiek to nawet byś nie musiał kiwnąć palcem, bo warn za darmo nie był Oskarżasz nas o kolesiostwo ponieważ egzekwujemy jedyne wymagania jakie postawiliśmy przed właścicielem serwerów przy ich przyjęciu na sieć. Bawi mnie to, i tak naprawdę mało mnie interesuje czy wynika to z miernej komunikacji między Wami a właścicielem, zapominalstwa czy chorej córki. Zwłaszcza, że wszystko było wykonywane z strony administracji po dobroci i z kulturą gdzie mieliście w to i wiele innych spraw "wywalone". Tak właściwie składasz pretensje, że zostałeś zdegradowany o coś co jest u nas jawne od samego początku istnienia sieci i wie o tym każdy. Wy także powinniście, pretensje możecie mieć tylko do siebie. Bawi mnie też stwierdzenie, że jako właściciel sieci nie mogę ingerować w serwery tylko dlatego, że nie jestem ich właścicielem - podlegają one nam i na to się godziliście dołączając tutaj. Jeśli chcecie mieć własne zasady i być tymi najważniejszymi z koroną to zostaje Wam tylko własna sieć serwerów. I żeby było jeszcze śmieszniej, wystarczyło nie traktować nas wszystkich jako Wasze zło (mówię o całej administracji serwerów CS:GO) i z nami rozmawiać a przede wszystkim odpisywać i nie byłoby problemów. Wybraliście ścieżkę robienia gówna w której sami siebie ośmieszcie. Z jednym się zgodzę z treści Twojego tematu - ludzie sami ocenią. A widzą tylko mały skrawek tego co wyrabiacie jako administracja CS:GO. 17 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvik 58 Napisano 12 Lipiec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 Ehhh wyskakujesz pod tematem pierw z jakimis wiadomosciami ktorych nikt nie powinien widziec z wyjatkiem admonow mirka pozniej mowisz cos ze nie ma kolesiostwa xD (5alkoholu pod jednym postem w niecala minute xD ) Tylko nwm czemu tylko ty sie udzielasz "skoro juz sobie wszystko wyjaslinismy na PW " Przeniosles temat i odrazu udostepniasz nasze wiadomosci grupowe mirka Skladam tak to ujales "pretensje" do osoby ktora mi tego degrada dala ale nie miala tyle sily zeby odpowiedziec na wiadomosc tylko to zlewa i ty wkroczyles do akcji prawda @MinnieMouse? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 18 775 Napisano 12 Lipiec, 2020 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 5 minut temu, Dejvik napisał: Skladam tak to ujales "pretensje" do osoby ktora mi tego degrada dala ale nie miala tyle sily zeby odpowiedziec na wiadomosc tylko to zlewa i ty wkroczyles do akcji prawda @MinnieMouse? Hm.. ale czemu miałaby Ci po raz kolejny tłumaczyć co masz zrobić? Zwłaszcza jeśli wiedziała, że jesteś tego świadom bo widziała co o niej piszesz z kolegami? 6 minut temu, Dejvik napisał: pozniej mowisz cos ze nie ma kolesiostwa xD (5alkoholu pod jednym postem w niecala minute xD ) Wysłałem masowe PW do wszystkich żeby lajkowali inaczej ban, sorry mordo 7 minut temu, Dejvik napisał: Tylko nwm czemu tylko ty sie udzielasz "skoro juz sobie wszystko wyjaslinismy na PW " Przeniosles temat i odrazu udostepniasz nasze wiadomosci grupowe mirka Bo gdybyś czytał forum to wiedziałbyś, że jestem odpowiedzialny za pracę J@ na tej sieci. Atakujesz moich podopiecznych oraz moją sieć więc oczywistym jest, że będę tego bronić. Czemu mam nie udostępniać dowodów na to, że opowiadasz bzdury? Sam to wyciągasz na światło dzienne by ludzie mogli się pośmiać, oczywistym jest że będę się bronić twardymi faktami a nie tym co mi się wydaje. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos:] 731 Napisano 12 Lipiec, 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 Jeżeli mogę się wypowiedzieć jako admin only mirage jak i ich kolega, to się wypowiem. Szczerze jest mi wstyd, że niektóre osoby pełniące daną rangę się tak zachowują jak się zachowują. Z tego co wiem to jednym wymaganiem na admina jest "kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole", na wysłanych ssach przez @ Brawurowynie ma mowy o dwóch pierwszych podpunktach. Zamiast pokojowo złagodzić sprawę, osoby które nie dość, że mają więcej lat niż ja, to jeszcze niektórzy pełnią wyższą rangę niż ja (powinni być dla nas adminów wzorem do naśladowania). Kolejnym jednak przykładem może być podawanie informacji właścicielowi sieci, jak dochodziłem do administracji nie było nawet słowa, że nie można przekazywać informacji osobom trzecim, czy nawet gdy serwer jest na pogrywamy.pl to nie można dać wszelkich informacji właścicielowi. 12 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 733 Napisano 12 Lipiec, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 @Dejvik pożyczyć Ci tą złotówkę na odpracowanie warna? Wszystko zaczęło się od tego, że nie odrobiłeś warna. Rzucasz śmieszny obrazek, a jak widać zabolała Cię ta złotóweczka Prościej zwyzywać kogoś niż serio odpracować głupiego warna? Jaki to jest przykład dawany przez admina, który ma rangę aby pilnować między innymi kultury 8 1 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvik 58 Napisano 12 Lipiec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 Przed chwilą, Misiu. ♥ napisał: Raczej mi nie brakuje ale mozesz dac xD Podac Ci numer konta? Dobra mysle ze chyba nie wygram tutaj ze spolecznascia tego forum 1.6 i mainkrafta Mysle tylko ze wlasciciel mirka przejrzy na oczy i sam postawi jakas serwerownie Pozdrawiam was serdecznie szczypiorki Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Nierobek 2 540 Napisano 12 Lipiec, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 https://pl.wikipedia.org/wiki/Serwerownia 8 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony xdbx 923 Napisano 12 Lipiec, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 2 minuty temu, Dejvik napisał: sam postawi jakas serwerownie W to trochę wątpię, bo nie wiem czy wiesz dobrze jaki to koszt mieć własną SERWEROWNIE. 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 18 775 Napisano 12 Lipiec, 2020 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 12 Lipiec, 2020 Skoro brakło dalszej chęci do dyskusji to temat zamykam i zostawiam dla potomnych. Jutro wieczorem wyjaśni się przyszłość poszczególnych osób bądź serwerów CS:GO w rozmowie z @ Youmuus. 10 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi