Algen 47 Napisano 30 Czerwiec, 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwiec, 2020 (edytowany) Cześć, mam dosyć fajnego binda, którego używam w CS GO, ale postanowiłem przełożyć go na CS 1.6, nie było to proste, ale jakoś mi się udało i działa wyśmienicie, zwłaszcza na jakimś serwerze FFA lub jakimś PvP. Szybkie kupowanie granatów ALT+ 1,2,3 Bind ten spowoduje, że przytrzymując klawisz alt + 1,2,3 kupimy dany granat. Bind możesz edytować zmieniając alt na dowolny klawisz, możesz również zmienić granaty na inne bronie. bind "alt" "+nadebuy" alias +nadebuy "nb1e;nb2e;nb3e" alias -nadebuy "nb1d;nb2d;nb3d" alias nb1e "bind 1 nb1" alias nb2e "bind 2 nb2" alias nb3e "bind 3 nb3" alias nb1d "bind 1 slot1" alias nb2d "bind 2 slot2" alias nb3d "bind 3 slot3" alias nb1 "hegren" alias nb2 "flash" alias nb3 "sgren" Bind wziąłem z https://sniper13.pl/csgo-przydatne-bindy/ Aby dodać smaczku dodam bind na dosyć wygodne wyciąganie granatów, gram tak od 4 lat i jest to świetne rozwiązanie, po co komu komendy głosowe typu " Go, Go, Go " skoro to może być bardziej użytkowane bind "z" "use weapon_hegrenade" bind "x" "use weapon_flashbang" bind "c" "use weapon_smokegrenade" Życzę miłej gry, samych hedów oraz o fleszowanych przeciwników Edytował/a 30 Czerwiec, 2020 przez Algen 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmanOOOO 0 Napisano 30 Czerwiec, 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwiec, 2020 szybsze rozwiązanie bez potrzeby aliasów i zaśmiecania execa/cfg bind "klawisz" "hegren; flash; flash; sgren" bind "klawisz" "hegren" bind "klawisz" "sgren" gratuluje stracenia czasu nad czymś bardzo łatwym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algen 47 Napisano 30 Czerwiec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwiec, 2020 no ta, ale nie każdy ma klawe numeryczną czaisz, tak to kupujesz pod ALT +1+2+3, ja np nie mam numerycznej i nie będę się bawił w zaśmiecanie klawy, bo i tak już mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi