DzikuQ 1 Napisano 5 Czerwiec, 2020 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec, 2020 (edytowany) Witam mam według mnie bardzo dobrą propozycje . Jak będzie reset chciał bym prosić o dodanie tego skina do serwera [4MAPS] . Rękawiczki do tego skina zostały zrobione prze ze mnie samodzielnie . Jest to skin knife-karambit-marble fade z rekawiczkami. v_knife.mdl Edytował/a 5 Czerwiec, 2020 przez DzikuQ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski TDW 3 010 Napisano 5 Czerwiec, 2020 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec, 2020 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że 15 kwietnia 2020 już był. Prawie dwa miesiące temu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikuQ 1 Napisano 5 Czerwiec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwiec, 2020 24 minuty temu, Wąski TDW napisał: Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że 15 kwietnia 2020 już był. Prawie dwa miesiące temu. Sory skopiowalem wiadomosc od lukenskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi