Head Administrator Vakos 3 241 Napisano 30 Maj, 2020 Head Administrator Udostępnij Napisano 30 Maj, 2020 Hello. Czy są tu jakieś osoby które pogrywają na serwerach roleplay? Szukam osoby która ma jakiś stały serwer (który nie koniecznie jest z WL), która poduczyła by co i jak aby wspólnie zagrać początkowo Umiem/Wiem tylko to co widziałem bądź słyszałem 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żab3rsoN 927 Napisano 31 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 31 Maj, 2020 Ja od czasu do czasu pogrywam sobie i mam stały serwer Sam do końca wszystkiego nie umiem, ale co nie co mogę ci wytłumaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Head Administrator Vakos 3 241 Napisano 31 Maj, 2020 Autor Head Administrator Udostępnij Napisano 31 Maj, 2020 @ żab3rsoN serwer z WL czy bez? I jaka nazwa serwera? Jak skończę pobierać GTA to myślę, że się zgadamy na jakiś dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żab3rsoN 927 Napisano 31 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 31 Maj, 2020 @Vakosbez WL, DrugRP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi