dejmanOOOO 0 Napisano 25 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 25 Maj, 2020 eluwa. zwięźle i na temat. wciskam mikrofon w grze, zaczynam mówić, w tym problem, że od nacisniecia klawisza do mowienia inni słyszą mnie dopiero po około 1 sekundzie, tak samo jak konczę mowic, po prostu urywa, jakbym za szybko puszczał mikrofon (coś mówię i nagle przestaję) W csgo tego problemu nie ma, na tsie również nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimowy Gosc 72 Napisano 25 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 25 Maj, 2020 (edytowany) Robiłeś Reinstalację CS'a wraz z usunięciem Couter Strike z half-life? Edit: @ dejmanOOOOpisze bo mi zawsze pomaga. EDIT 2: Sprawdzales na nonsteamie? Czy działa Edytował/a 25 Maj, 2020 przez fecta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 687 Napisano 25 Maj, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 25 Maj, 2020 Jakaś firma i model mikrofonu? Specjalne ustawienia/sterowniki? 1 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmanOOOO 0 Napisano 25 Maj, 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Maj, 2020 1 godzinę temu, fecta napisał: Robiłeś Reinstalację CS'a wraz z usunięciem Couter Strike z half-life? wszedzie bedziesz to pisac? 1 godzinę temu, 爪ìᏕìᙀ napisał: Jakaś firma i model mikrofonu? Specjalne ustawienia/sterowniki? Zalman ZM-MIC1 @fectana nsie normalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 687 Napisano 26 Maj, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 26 Maj, 2020 Może mikro nie radzi sobie przy tym, kije wie jak to teraz działają kodeki dźwięku. Spróbowałbym: 1. Wyłączyć/ włączyć kartę dźwiękową. 2. W ustawieniach mikrofonu sprawdź, czy nie masz włączonych żadnych ulepszeń. 3. Spróbuj uruchomić grę bez nakładki steam i zobacz czy coś to zmieni. 4. Na odsłuchu w opcjach gry masz też opóźnienie? 1 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmanOOOO 0 Napisano 26 Maj, 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Maj, 2020 5 godzin temu, 爪ìᏕìᙀ napisał: . W ustawieniach mikrofonu sprawdź, czy nie masz włączonych żadnych ulepszeń. Nie mam, zmieniałem każdą możliwą opcje i nic 5 godzin temu, 爪ìᏕìᙀ napisał: Na odsłuchu w opcjach gry masz też opóźnienie Tak 5 godzin temu, 爪ìᏕìᙀ napisał: Wyłączyć/ włączyć kartę dźwiękową Też nic 5 godzin temu, 爪ìᏕìᙀ napisał: Spróbuj uruchomić grę bez nakładki steam i zobacz czy coś to zmieni Mam wrażenie, że to może być przez to, w chacie sprawdzę i dam znać @爪ìᏕìᙀnic nie pomogło, wylaczenie nakladki tez nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 687 Napisano 26 Maj, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 26 Maj, 2020 1. Spróbuj przeinstalować sterowniki od karty dźwiękowej 2. Spróbuj tego https://amxx.pl/topic/125462-rozwiązane-steam-mikrofon-w-counter-strike/ Innych pomysłów już nie mam 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Radecky 3 424 Napisano 9 Lipiec, 2020 Moderator Udostępnij Napisano 9 Lipiec, 2020 Zamykam z powodu braku aktywności, bądź rozwiązania problemu. Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi