naaB 60 Napisano 23 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 Bry, bry, bry ;> W temacie nie chodzi o sam resp, ktory trwa do 1.30 minuty, a raczej to co po tym czasie sie dzieje.. Nie raz ludzie cofaja z anarchiii lecą na drugi BS badz odwrotnie.. A tu ich zabija przez plugin z braku hp. Później bany "cele mapy" skoro paka na respie, a gracz zabity.. Da rade poprawic to ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleksik 41 Napisano 23 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 Z tego co się orientuję plugin reaguje w taki sposób, że nabija 5 pkt za stanie na respie - może zdarzyć się przypadek kiedy cofasz respem na bombsite A lub B i tego czasu masz "na styk" by przebiec przez tą "miejscówkę" . Niestety w przypadku kiedy akcja toczy się na respie TT może faktycznie być to uciążliwe. Jednak z drugiej strony... jest to zabezpieczenie by początkujący gracz lub kamper nie spędzali tam całej rundy... (gdyby np. ustawić działanie pluginu np. przez pierwsze 60 sekund - potem dezaktywacja na resztę rundy). Tak źle i tak niedobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dontpusz3k Napisano 23 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 (edytowany) Ja ze swojej strony mogę zaproponować, aby nabijało 8 zamiast 5 pkt, wtedy gracz bez vipa może bezstresowo przebiec respa @ Fanatyk (THC)A ile razy tt musi wracać na respa po pakę bo ściagam snajperów ze środka? tu nie chodzi o żadne kampienie, przeczytaj dokładnie. @Download :oTak tak, a CT ma pilnować bsa a nie kampić po respach albo rashować trupa. Każdy gra pod siebie i często trzeba wracać na respa po pake bo ktoś zostawia. Edytował/a 23 Maj, 2020 przez dontpusz3k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimowy Gosc 72 Napisano 23 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 Przez chwilę grałem na Serwerze i mam takie zdanie jak @DontPush zrobić 8 "warnów". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk (THC) 93 Napisano 23 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 Co to za wytłumaczenie ze akcja dzieje sie na respie tt. Jest 1:30 zadnego z was ma tam nie być to jest proste. A jak chcesz przeleciec na innego bsa to masz srodek albo dolny. Jak by nie kampił na respie tyle czasu paka by tam nie lezala jestem na nie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleksik 41 Napisano 23 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 @ Fanatyk (THC) Rozgrywka może się dziać na całym obszarze mapy Plugin jest po to by blokować kampienie, a nie narzucać zasady gry - z tego co mi się wydaje nie jest to serwer TP, więc trzeba na to spojrzeć obiektywnie. Antyterroryści mogą zaatakować gracza terro z każdej strony, a strata paki w niektórych przypadkach faktycznie sprawia problemy w połączeniu ze wspomnianym pluginem. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Download :o 445 Napisano 23 Maj, 2020 VIP Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 Moim zdaniem gracze tt maja wystarczająco dużo czasu żeby zrashować i wyjść z respa. Bo przecież to terroryści mają grać energicznie a nie kampić przed anarchią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ऒङझखभटऎचडणङ 29 Napisano 23 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 Moim zdaniem to nie jest jakoś przeszkadzające, ponieważ masz 5 ostrzeżeń to dasz radę przebiec. A po drugie można się leczyć na serwerze to możecie się uleczyć. Pozdrawiam ETO'O STEAM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco 322 Napisano 23 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 23 Maj, 2020 (edytowany) Mówi się o dodatkowych paru sekundach nie paru minutach.. jak wy dramatyzujecie jeny, oraz czytajcie ze zrozumieniem bo problemem w tym temacie nie jest wyjscie z respa na czas tylko cofnięcie się na niego... Jak jest teraz dosłownie na styk, jeden zły skok i już ci zaczyna zabierać hp, wątpie by dwie czy trzy sekundy wpłyneły tak negatywnie jak ktoś powyżej uważa =) Oraz rozrywka różnie ewoluuje zależnie nie tylko od tt ale również od ct, co dużo ludzi chyba nie zdaje sobie z tego sprawy, propozycja gracza DontPush raczej dobrze by rozwiązała problem Edytował/a 23 Maj, 2020 przez Mムrco 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Misiu. ♥ 2 687 Napisano 24 Maj, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 24 Maj, 2020 Czas specjalnie jest dobrany tak, aby można było spokojnie rotować przez respawn TT. Plugin nadaje 5 ostrzeżeń w odstępie 3 sekund, co daje 15 sekund na przebiegnięcie respa. Respawn przebiega się w 8-9 sekund biegnąc nie używając skoku (sprawdziłem właśnie), więc jest jeszcze 6-7 sekund zapasu. Czas na zrotowanie jak widać jest wystarczający, a to że kogoś kopie to tylko sygnał, że siedzi jak pusia na tym respie. 3 22.11.2019 - START SERWERA 02.04.2020 - DD2 #2 TOP1 PL by @ Wąski TDW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 24 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 24 Maj, 2020 Myślę, że ojciec jak i założyciel tego serwera wyjaśnił wam wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 24 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 24 Maj, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi