Pablo1996 9 Napisano 21 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 21 Maj, 2020 (edytowany) Siema mam takie pytanie jest tylu adminow a zadnego na serwerze to jest smieszne Nie ma admina gdy jest on potrzebny a jesli nie sa potrzebni to jest ich 10 zrobcie sobie jakis grafik czy cos bo na prawde to jest masakra Ps ludzie przeklinaja krzyczą do mikrofonu i dzieci sie odzywaja a mikro +16 Tyle juz sie nie wypowiadam Yoo Edytował/a 21 Maj, 2020 przez Pablo1996 dopisalem jeszcze pare słow 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek. 906 Napisano 21 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 21 Maj, 2020 Nie wiem czy to żart, a jeśli to nawet śmieszny - Admin to człowiek, który ma też życie prywatne, a nie tylko granie w cs'a jak wy. Ciągły płacz z waszej strony, a skarg od was do tej pory nie widziałem. Jest komenda /zgłoś gdzie jeśli admin widzi na forum to wejdzie i sprawdzi co się dzieje. PRZYPOMINAM ADMIN TO TEŻ CZŁOWIEK Z ŻYCIEM PRYWATNYM. 9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi