Youmuus 940 Napisano 13 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 13 Maj, 2020 Witam. Jako że w tą niedzielę odbędzie się reset to proszę abyście zarzucili propozycjami i zmianami jakie trzeba wprowadzić na serwerze. Aktualnie co ja zauważyłem: OFF DMG z kosy na rundach: Only HS, Dodgeball, BOOM BOOM. Naprawa hełmów + dodanie rundy One Tap i wallhack + dodanie widocznej informacji o granej rundzie np. only hs 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4theush 40 Napisano 13 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 13 Maj, 2020 Rundy z zwiększonym/zmniejszonym speedem ;d 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltyzolw 9 Napisano 14 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 14 Maj, 2020 Rundy z jednym flashem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotara 51 Napisano 15 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 15 Maj, 2020 a coś z tym sklepem wiadomo ? co ci pisalem ? na serwer 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youmuus 940 Napisano 15 Maj, 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Maj, 2020 @CotaraMyślę, że mogę to wprowadzić. Lecz nie oczekujcie na zbyt wiele. W sklepie prawdopodobnie będzie: kolor nicku, kolor tagu, kolor wiadomości, wybranie tagu, aura i maski? (może). I sklep na pewno nie wejdzie wraz z resetem, gdyż najpierw muszę go jeszcze przygotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusek 3 Napisano 15 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 15 Maj, 2020 Wpadło mi do głowy takie jedno rozwiązanie, a może widoczna ilość punktów danego gracza w tabeli? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youmuus 940 Napisano 16 Maj, 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Maj, 2020 12 godzin temu, Tusek napisał: Wpadło mi do głowy takie jedno rozwiązanie, a może widoczna ilość punktów danego gracza w tabeli? O jakiej tabeli masz na myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusek 3 Napisano 16 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 16 Maj, 2020 11 minut temu, Youmuus napisał: O jakiej tabeli masz na myśli? Tej konkretnej pod tabem, działało by to na podobnej zasadzie do bakkes moda do rocket league, po prostu widać w tabeli (tab) dodatkową kolumnę z ilością pkt danej osoby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar 29 Napisano 17 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 17 Maj, 2020 Może coś w stylu rund only granaty? Tzn granty zaczepne , zapalające ( koktajle mołotowa) Co myślicie , przyjęłoby się ? Oczywiście do włączenia/wyłączenia pod komendą guns 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar 29 Napisano 18 Maj, 2020 Udostępnij Napisano 18 Maj, 2020 Myślałem również nad czymś w stylu gdy wyzywamy kogoś na pojedynek byłaby opcja wybrania jaki typ rundy to ma być np: Wyzywamy kogos na pojedynek i wybieramy naprzykład runde only awp . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4theush 40 Napisano 9 Czerwiec, 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwiec, 2020 (edytowany) jak jest sklep to może jackpot, rundy za coinsy ?;d nieważne, pomyliłem czerwiec z majem xD Edytował/a 9 Czerwiec, 2020 przez m4theush Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi