AMEBA 1 Napisano 6 Kwiecień, 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwiecień, 2020 Siemanko, wybaczcie, ze tutaj, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu. (Proszę moderatora o ewentualne przeniesienie). potrzebuje pomocy technicznej - od pewnego czasu po kilku minutach gry zaczyna włączać mi sie obracanie kamery w kółko podczas gry - reset gry, komputera nie pomógł. Wyczytałem aby usunąć config - usunąłem pomogło znów na kilka minut gry, zainstalowałem ponownie cs - niestety po drugiej rundzie znów obraz zaczął sie odkręcać. Bardzo proszę o pomoc doświadczonych użytkowników. W załączeniu film. z góry dzięki. IMG_2005.MOV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download :o 432 Napisano 6 Kwiecień, 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwiecień, 2020 Może masz jakiegoś binda żeby Ci się tak kręciło bo możesz wpisać +right/+left w konsoli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco 322 Napisano 6 Kwiecień, 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwiecień, 2020 Wpisz w konsoli "unbind all" i później w ustawieniach ustaw domyślne, jeśli niechcący masz to gdzieś zbindowane a nie wiesz gdzie dokładnie to to ci pomoże ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi