Stefan ♥ 6 Napisano 1 Kwiecień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień, 2020 hej! jakiś czas temu pojawił się u mnie problem, gdy chcę odpalić 1.6 na laptopie. serwer ładuje sie do połowy, po czym wywala grę. przeinstalowanie nie pomogło. ustawianie opcji uruchamiania także nie. co dziwne... konter działa na lapku ale tylko nsie. za wszelkie odpowiedzi dziękuję. proszę tylko, byście pisali baaaardzo prosto i zrozumiale, gdyż do informatyka mi daleko. no... nawet bardzo daleko ps. gdyby ktos pytal... laptop przedpotopowy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmanOOOO 0 Napisano 1 Kwiecień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień, 2020 fs_lazy_precache 1 do konsoli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan ♥ 6 Napisano 1 Kwiecień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwiecień, 2020 niestety dalej wyrzuca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzeKoTuBBKa 16 Napisano 1 Kwiecień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień, 2020 Spokojnie także mam laptopa, który raczej szału nie robi xd Powiedz mi wyskakuje Ci coś w konsoli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan ♥ 6 Napisano 1 Kwiecień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwiecień, 2020 Dosłownie wywala grę Dziwne.. Bo kiedyś działało. Wydaje mi się, że to może być problem zintegrowanej karty graficznej. Niestety nie mam pojęcia jak się za to zabrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikadze 106 Napisano 1 Kwiecień, 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień, 2020 Napisz jaki masz system. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan ♥ 6 Napisano 2 Kwiecień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwiecień, 2020 tak, wywala całkowicie w sensie wyłącza grę. karta: INTEL HD GRAPHICS wersja: 8.15.10.2900 ram: 268 GB system: Windows 10 pro 64bit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan ♥ 6 Napisano 2 Kwiecień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwiecień, 2020 6 minut temu, Nicekovsky napisał: "ram: 268 GB" łał Bez żadnego komunikatu? Trochę może to byc utrudnione i na każdym serwerze tak się dzieje czy tylko na jednym kontretnym? Możesz spróbować ściągnąć inną wersję non-steam, wyłączyć, skasować proces "explorer.exe" w menadżerze zadań (nie polecam) proszę się nie śmiać hahha bez żadnego komunikatu. ładuje mi serwer do połowy, po czym wywala całkowicie gre. Dzieje się tak na każdym serwerze. Nawet jak próbowałam odpalić boty na lanie, to nie załaduje i wysypuje. na non steamie mi działa wszystyko bez zarzutów.. Problem pojawia się, gdy próbuje grę włączyć przez steam. Wydaje mi się, że problem pojawił się po aktualizacji steam.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan ♥ 6 Napisano 2 Kwiecień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwiecień, 2020 (edytowany) niestety też nie pomogło próbowałam właśnie w tym tygodniu z explorer.exe - jednak nadal lipa tak samo nie przyniosło rezultatów usuwanie config.cfg itd..... Edytował/a 2 Kwiecień, 2020 przez Stefan ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan ♥ 6 Napisano 10 Kwiecień, 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwiecień, 2020 niestety nadal brak poprawy. temat juz troche wisi, wiec prosze o zamkniecie. za wszelkie proby pomocy dziekuje gdyby komus jeszcze cos wpadlo do glowy, prosze smialo pisac na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi