Skocz do zawartości

Propozycję aut do zakupu

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje auta w cenie 30-40 tysięcy możecie coś polecić.

Najlepiej aby był w Sedanie lub Coupe benzyna choć Diesel też by mógł być, chodzi mi o coś sportowego.

Po prostu coś dobrego od 30 do 40 tysięcy, czy jesteście coś w stanie polecić?

Edytował/a przez Pryw4ciorz

Jakie marki cię interesują i pojemność silnika? 

Skrzynia: Automat, manualna czy obojętnie?

Polecam z własnego doświadczenia BMW E60 m-pakiet diesel 2.0 w automacie + kick down.  Może i nie "sportowe" ale daje dużo frajdy.

down.png

Jak dla mnie tylko skrzynia manualna, Rozglądałem się za Audi a5, opel insignia, oraz volkswagen Jetta.

Może inaczej byle nie mniej niż 140 koni, z 180-200 by się przydało.

Edytował/a przez Pryw4ciorz

e60 530d 218/231 obojetnie jaki + mapa i to z butów wypierdziel, a to w serii ma 500nm i w serii jedzie zajebiscie. Po mapie tego silnika 231 jestes w stanie wyciagnac nawet 300 koni a wygoda w tym samochodzie jest mistrzowska. 

• Kieliszek wódki 1

Co do e60 to nie diesel, mam obecnie 2.5d e61 (2.5 To to samo co 3.0 różnią ich tylko I wyłącznie moc) mam ją od ponad roku i wszystko pokolei sie waliło od dwumasy, po turbine, czyszczenie dpf, potem wywalenie dpf, zaślepienie egr, robienie mapy na 218km, a finał taki że podczas jazdy czasami włącza się tryb awaryjny I turbina nie działa,  po ponownym uruchomieniu zapłonu moc działa, przyczyny mechanicy nie mają, każdy ma inną wersję ? benzyniak 3.0 jest w wersji e60 najlepszy, albo e90 2.0d tylko w polifcie wybrac z mechanikiem żeby sprawdził czy przy opalaniu autka słychać rozrząd  :) A z starszych modeli polecam e46 150km w dieslu znaleźć zadbany model bo jest takich sporo na rynku I jeśli będziesz mial za mało mocy zmapowac na około 190km, spokojnie w niej tyle wyciągną ;) A jeśli chodzi o audi to małyszka bedzie najlepszym rozwiązaniem. :)

Edytował/a przez Werka
  • Lampka wina 1

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
 Udostępnij

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...