Just1k 303 Napisano 25 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 25 Marzec, 2020 Witam wczoraj spotkałem się z takim problemem. Przedwczoraj zaczalem grac na fastcup'ie, Ci co grali wiedza ze na tych mixach jest zakaz uzywania scrollduck'u i usuwa sie z mojego cfg niby(czasowo) Po graniu wpisalem swoj cfg(nawet w ustawieniach klawiszy ustawilem "duck" na kolko myszki) a na ZADNYM serwerze nie dziala mi kucanie na kółko. Pytanie, jak to naprawic i przywrocić zebym mial kucanie na scrollu jak wczesniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 18 051 Napisano 25 Marzec, 2020 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 25 Marzec, 2020 5 minut temu, Just1k napisał: "duck" na kolko myszki +duck jak już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
re1ease 489 Napisano 25 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 25 Marzec, 2020 1. Serwer mógł wdupić Ci jakiś alias, sprawdź config 2. Popytaj ludzi, którzy grają te fastcupy jak to ogarnąć 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Just1k 303 Napisano 25 Marzec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Marzec, 2020 3 minuty temu, re1ease napisał: 1. Serwer mógł wdupić Ci jakiś alias, sprawdź config 2. Popytaj ludzi, którzy grają te fastcupy jak to ogarnąć Niby cfg jest takie same jak było(+ data edycji sie nie zmieniła) 2. Wlasnie pytam ludzi (bo wiem ze tu graja) co z tym robić :P mxn.cfg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download :o 432 Napisano 25 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 25 Marzec, 2020 Może spróbuj do konsoli wpisać bind mwheeldown +duck po prostu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski TDW 2 987 Napisano 25 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 25 Marzec, 2020 Wyłącz gameguarda od fastcup 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Just1k 303 Napisano 25 Marzec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Marzec, 2020 Problem rozwiązany! Trzeba było wyłączyć Gameguarda Dzieki @ Wąski TDWchoc odpowiedz dostałem wczesniej u niech w Telegramie :P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi