Kadafi 168 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 Witam, Bazuka ukradł mi ostatnio pomysł, ale trudno trzeźwy był to zapamiętał. Chciałbym jednak zaproponować coś innego, mianowicie gdy na placu boju zostanie 1 ct na 1 tt, to można by dodać zapytanie o pojedynek na noże np. Pojedynek na kosy? 1.Tak 2.Nie Wtedy po wybraniu opcji "tak" gracze mogliby mieć tylko nóż bez możliwości zmiany na inna broń. Jest to luźna propozycja. Jeśli pomysł już był, albo było o tym pisane to można wywalić post, bo nie jestem na bieżąco na forum. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikadze 106 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 Było kiedyś coś takiego tu albo na go mod nie pamiętam. Mi to jest obojętne zobaczymy co pozostali na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazukaczeczek 3 079 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 Zabrałem prawda nie wiedziałem że będziesz chciał go pisać XD CO do propozycji jak dla mnie może być zawsze jakaś nowość :P 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żab3rsoN 929 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 (edytowany) Zawsze to jakieś nowe urozmaicenie, trochę wspomoże słabszych graczy i ułatwi misję z kosami Bez leczenia do 100hp i TAK Edytował/a 16 Marzec, 2020 przez żab3rsoN 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSG 363 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 Moim zdaniem zbędne, bardziej to na 4fun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator MinnieMouse 7 240 Napisano 16 Marzec, 2020 Junior Administrator Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 Jestem raczej na nie. Od zawsze istniała niepisana zasada, że wystarczy "potrzeć" nożem o ścianę aby wyzwać ostatniego gracza na pojedynek nożowy. Więcej nie trzeba według mnie, nie zasypujmy niepotrzebnie serwera. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download :o 432 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 Jak dla mnie dobry pomysł, na TAK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3utraLny 1 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 Bardzo dobry pomysł Na Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroko1 6 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 Bez potrzebne dodatki i strata czasu. Kto chce pojedynek na kosy to potrze nożem o ścianę i będzie miał pojedynek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmanOOOO 0 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 trochę głupie xD bo to nie jest serwer 4fun, a jeśli administracja się zdecyduje to niech wybierze plugin z głową, taki który ustawia dla obu osób 45hp i lecą z kosami, tyle razy widziałem serwery gdzie hp nie było ustawiane i leci chłop który ma 100hp na gościa z np 30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski TDW 2 987 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 28 minut temu, dejman uwu napisał: plugin [...] który ustawia dla obu osób 45hp i lecą z kosami No i taki plugin popieram. Tylko powiedzcie adminom żeby nie przepieprzali za dużo pojedynków Może obstawianie za dwa klucze? Albo jakiś jackpot? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayo 370 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 (edytowany) Według mnie misje są misjami, wiec nie powinno sie ułatwiać zdobycia nagrody. Potarcie nożem o ściane wystarczy, no chyba ze obaj gracze grają nosound ;d Edytował/a 16 Marzec, 2020 przez mayo 1 1 #Kiedy kogoś zabijam, to na śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi