Skocz do zawartości

Pojedynek na kosy

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Bazuka ukradł mi ostatnio pomysł, ale trudno trzeźwy był to zapamiętał. Chciałbym jednak zaproponować coś innego, mianowicie gdy na placu boju zostanie 1 ct na 1 tt, to można by dodać zapytanie o pojedynek na noże np.

Pojedynek na kosy?

1.Tak

2.Nie

Wtedy po wybraniu opcji "tak" gracze mogliby mieć tylko nóż bez możliwości zmiany na inna broń.

Jest to luźna propozycja.

Jeśli pomysł już był, albo było o tym pisane to można wywalić post, bo nie jestem na bieżąco na forum.

• Kufel piwa 5

• Junior Administrator

Jestem raczej na nie. Od zawsze istniała niepisana zasada, że wystarczy "potrzeć" nożem o ścianę aby wyzwać ostatniego gracza na pojedynek nożowy. Więcej nie trzeba według mnie, nie zasypujmy niepotrzebnie serwera.

• Kufel piwa 4

nws_trine4_001.png

trochę głupie xD bo to nie jest serwer 4fun, a jeśli administracja się zdecyduje to niech wybierze plugin z głową, taki który ustawia dla obu osób 45hp i lecą z kosami, tyle razy widziałem serwery gdzie hp nie było ustawiane i leci chłop który ma 100hp na gościa z np 30 image.jpeg.d6a0eabeb633b8ad9c85e058a0b6a300.jpeg

28 minut temu, dejman uwu napisał:

plugin [...] który ustawia dla obu osób 45hp i lecą z kosami

No i taki plugin popieram. Tylko powiedzcie adminom żeby nie przepieprzali za dużo pojedynków :pies:

Może obstawianie za dwa klucze? Albo jakiś jackpot? 

• Kufel piwa 1

4LyrfsY.png

Według mnie misje są misjami, wiec nie powinno sie ułatwiać zdobycia nagrody. Potarcie nożem o ściane wystarczy, no chyba ze obaj gracze grają nosound ;d

Edytował/a przez mayo
  • Kufel piwa 1
  • Szklanka lemoniady 1

#Kiedy kogoś zabijam, to na śmierć.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
 Udostępnij

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...