Skocz do zawartości

Push to talk

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Jeżeli zły dział czy coś to proszę o przeniesienie, ale nie znalazłem innego na temat :)

Mam problem z TS'em, a mianowicie, gdy ustawiam klawisz na push to talk i wykonuję test lub chce cokolwiek powiedzieć, to nie wykrywa tego klawisza (ta niebieska kropka nawet się nie świeci). 
Ktoś może ma jakiś pomysł w czym może być problem?
Dodam, że:

- testowałem różne klawisze zarówno na myszce jak i klawiaturze

- przy aktywacji głosowej lub ciągłej transmisji wszystko działa

- rady z innych stron typu uruchomienie jako administrator już testowane i nic nie działa.

Z góry dziękuje za wszystkie pomysły <3

Edit:

@11ruk3q.jpg Radecky: nie mam takiej możliwości w myszce, ustawiony klawisz zgadza się z tym, który wybrałem.

@ ZrobieCiNalesniki:): niestety nic to nie dało

@re1ease: capture profil jest dobry, bo aktualnie mam tylko jeden (domyślny). Próbowałem też tworzyć nowe profile i sytuacja była ta sama.

Edytował/a przez -=I'm Only Human=-

• Moderator

W moim przypadku była taka sytuacja, że przycisnąłem pewien przycisk na myszce - Mode switch - przez co Mouse4 był jako Q, a scroll działał od moderowania głośnością. Sprawdź czy jak ustawisz klawisz na Push to talk czy ten klawisz zgadza się z tym, który podałeś. Jeśli nie zależy jaką masz myszke, może niechcący kliknąłeś "Mode switch" przez co pozmieniały Ci się klawisze i ustawienia, może to coś da.

• Moderator

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Poprawione.

Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami
Ekipa PoGrywamy.pl

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
 Udostępnij

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...