-=I'm Only Human=- 0 Napisano 16 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 16 Marzec, 2020 (edytowany) Witajcie. Jeżeli zły dział czy coś to proszę o przeniesienie, ale nie znalazłem innego na temat Mam problem z TS'em, a mianowicie, gdy ustawiam klawisz na push to talk i wykonuję test lub chce cokolwiek powiedzieć, to nie wykrywa tego klawisza (ta niebieska kropka nawet się nie świeci). Ktoś może ma jakiś pomysł w czym może być problem? Dodam, że: - testowałem różne klawisze zarówno na myszce jak i klawiaturze - przy aktywacji głosowej lub ciągłej transmisji wszystko działa - rady z innych stron typu uruchomienie jako administrator już testowane i nic nie działa. Z góry dziękuje za wszystkie pomysły <3 Edit: @ Radecky: nie mam takiej możliwości w myszce, ustawiony klawisz zgadza się z tym, który wybrałem. @ ZrobieCiNalesniki:): niestety nic to nie dało @re1ease: capture profil jest dobry, bo aktualnie mam tylko jeden (domyślny). Próbowałem też tworzyć nowe profile i sytuacja była ta sama. Edytował/a 18 Marzec, 2020 przez -=I'm Only Human=- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Radecky 4 306 Napisano 17 Marzec, 2020 Moderator Udostępnij Napisano 17 Marzec, 2020 W moim przypadku była taka sytuacja, że przycisnąłem pewien przycisk na myszce - Mode switch - przez co Mouse4 był jako Q, a scroll działał od moderowania głośnością. Sprawdź czy jak ustawisz klawisz na Push to talk czy ten klawisz zgadza się z tym, który podałeś. Jeśli nie zależy jaką masz myszke, może niechcący kliknąłeś "Mode switch" przez co pozmieniały Ci się klawisze i ustawienia, może to coś da. Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZrobieCiNalesniki:) 1 048 Napisano 17 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 17 Marzec, 2020 Ja odłączyłam myszkę i klawiaturę na 10 sekund 1 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler jd123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
re1ease 489 Napisano 18 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 18 Marzec, 2020 Upewnij się, że masz wybrany dobry capture profile. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=I'm Only Human=- 0 Napisano 18 Marzec, 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Marzec, 2020 Udało mi się dojść do tego czemu nie wykrywało wciśniętego przycisku (profil skrótów klawiszowych był odznaczony), jednak teraz nie wykrywa mikrofonu ani na push to talk, ani na aktywacji głosowej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Radecky 4 306 Napisano 18 Marzec, 2020 Moderator Udostępnij Napisano 18 Marzec, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Poprawione. Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami Ekipa PoGrywamy.pl Steam: https://steamcommunity.com/id/xradecky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi