Skocz do zawartości

Propozycja.

Udostępnij

De_train zamiast inferno?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. De_train zamiast inferno?

• De_train
      8
    • de_inferno
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Chciałbym zaoferować kilak zmian:

1. Usunąć "smugi" granatów a przynajmniej flesh'a które czasami wprowadza w błąd i się z automatu odwracamy plecami  :D (gdy ktoś zginie)

2. Svip - zamienić podwójny smoke na podwójny he. Cena Svip nie jest proporcjonalna co do vip'a. Wiem że był płacz o to że ktoś ma 2 he no ale ludzie jeżeli też chcesz mieć to odpuść sobie paczkę czipsów i też będzie cie stać. Wracając do wartości Svip nie widzę jakiejś różnicy np co do dropu z skinów z skrzyń względem normalnego vip'a. Wychodzi na to że nie opłaca się kupować Svip'a dla podwójnego smoke'a :> 

3. Ukryć nick admina przy banowaniu - im mniej osób wie kto jest adminem tym lepiej.

4. Wiem żę dużo wymagam ale może dało by radę zmienić inferno na train? :) 

Jak coś mi się przypomni to jeszcze edytuję ;) Pozdrawiam. 

Edytował/a przez <CSG>
pkt 4
  • Kufel piwa 1
  • Lampka wina 1

down.png

1. Czasami również tworzy się z nich taka tęcza w momencie gdy ktoś ginie, że nie sposób zauważyć kogoś kto stał za tą osobą. Jestem za.

2. +++++++++

3. +

4. Moim zdaniem jedna mapa powinna być zmieniana co reset, aby zapobiec monotonności. W każdym razie jestem za.

Przez PingwiNek.,

Monotoniczność funkcji będzie zapobiegana, tylko musimy wykminić na TSku wspólnie jak to zrobić

• Kufel piwa 2
  • Kieliszek wódki 1
  • Lampka wina 2

spacer.png

• Junior Administrator

1. Popieram, ta wypadająca tęcza wprowadza jedynie w błąd.

2. Popieram, svip jest w tej chwili w żadnym stopniu nieopłacalny. 2HE miały sens, teraz nie widzę większej różnicy pomiędzy svip a zwykłym vipem a cena jest prawie o połowę większa (przy kupnie na tydzień: vip 3,69 a svip 6,15 xD)

3. Tak, tak, tak!

4. Jeśli chodzi o inferno to jest to temat powracający jak bumerang - @re1easewpadł na niezły pomysł, który popieram. Osobiście wolę traina, ale z innymi graczami różnie to bywa - przy rotacji może pozbylibyśmy się w końcu tego problemu.

@ Eduardo mówiłam wcześniej o smugach lecących granatów, a teraz mówię o smugach wypadających ze zgonującego modelu, to dwie różne rzeczy

Przez PingwiNek.,

Przypomnę tylko, że czepiałaś się jak smugi zniknęły wcześniej xD ta, ta buźka

Edytował/a

• Kufel piwa 2

nws_trine4_001.png

1. Na tak, bo to plugin na 4funy a nie do rzezi ffa

2. 2 HE to chamówa, lepiej zabrać vipowi podwójny skok i zostawić go tylko svipowi

3. Obojętne, to czy się wyświetla czy nie to żadna przykrywka

4. Na nie

• Kufel piwa 2

4LyrfsY.png

@ Eduardo super że udało się coś osiągnąć ;) 

Natomiast co do ukrycia zweryfikuj sprawę bo ja dziś dokładnie widziałem na czacie od kogo wjechał ban na ile i powód wiec nie do końca ukryte ;)

@Edit 

No teraz to wiele wyjaśnia :D 

Edytował/a przez <CSG>

down.png

Wszystko okej tylko jedna sprawa mi nie pasuje xdd

Train już był i wszyscy "płakali".Na trainie w tt wszyscy kampili przy respie więc taka gra sensu nie miała.Jak już chcecie zmieniać mape to zmiencie na inna (taka jakiej jeszcze nie było) np eldorado?Lub wrócić do Westa?Temat z wyborami map zawsze jest trudny...Niech góra zadecyduje ja się nie mieszam xD i tak zrobicie co będziecie chcieli.Co do Svipa jak dla mnie jest to mocno niesprawiedliwe 2 granade!

Wymusza to kupno svipa jak ktoś chce sobie normapnie pograć.Natomiast moim zdaniem powinno być porówno.

Moim zdaniem lepiej jak widzimy nick admina który nas zbanował wiemy później na kogo napisać skarge w razie czego lub się odwołać

Piona miłego wieczoru!

Edit..

Bym zapomniał @ Eduardo

Zmiana mapy równa się równocześnie ze zmiana misji..

Napisałeś wyżej że chcecie żeby te mapy się zmieniały co jakiś czas.Wiec misja 60 rund na inferno czy nowej mapie moim zdaniem nie miałaby sensu

@ Wąski TDW zabrać 2 skoki? Xdd

Wtedy to już kompletnie sensu nie bedzie miało ...

Edytował/a przez Bazukaczeczek
  • Kufel piwa 2
  • Kieliszek wódki 1

e.png.32ad6efa925d8e8bbdee9042c9f7a082.png

@ Bazukaczeczekjeżeli otrzymasz bana to spokojnie osoba zbanowana będzie wiedzieć kto ją zbanował bo konsola pokaże ;)  A jeżeli nie to przy odwołaniu AC świetnie sobie poradzi. Wracając do meritum chodziło tu o wyświetlanie nicku admina na czacie. @ Eduardojuż wyjaśnił w czym leżał problem i jest już git.

Co do he tylko dałem pomysł bo kwota nie jest adekwatna do danej usługi.  

@Werka Nie wiedziałem że głosujemy o mape de_nuke w ankiecie a sam ją tworzyłem :> ale + za zainteresowanie :) 

@ Wąski TDWbez podwójnego skoku to Vip nie ma sensu nie oszukujmy się ale właśnie dla niego zostaje on kupowany. Bardziej bym mordeczko poszedł w usunięcie Svipa albo zwiększyć mu drop i wtedy najwyżej zostawić te nieszczęsne 2 sg. 

@Maroko1fajnie gdybyś przedstawił swoje jakiekolwiek argumenty bo w takiej formie jaka jest twoja wypowiedź niewiele wnosi do tematu a chyba nie chodzi tu o sztuczne nabijanie postów :> 

Edytował/a przez <CSG>
  • Lampka wina 1

down.png

@<CSG> ja wiem że samemu można to odszukać xD

Ja Cie rozumiem że Svip miał kiedyś 2 He ale to było mocno nie fer  do innych..

Ide bo zaraz opiernicz dostane xd

Ja już swoje napisałem co do mapy moim zdaniem za często jest zmieniana..

• Kufel piwa 1

@ Eduardo na weekend zmiana mapy byłby super pomysłem.Tylko jak wszystkim dogodzić?Jaka mape wybrać?Może jakieś głosowanie?Jak myślisz?Cache jak dla mnie spoko tylko nie dla wszystkich xd

Edytował/a przez Bazukaczeczek

Jakiej by mapy nie było nigdy nie będzie wszystkim pasować było już przerabiane inferno/train/mirage/aztec/westwood (ta ostatnia moim zdaniem, to niestety nieporozumienie) i zawsze po pewnym czasie znajdywały się osoby, które chciały zmienić mapę. Mi osobiście z tych wszystkich map najbardziej pasuje inferno - moim zdaniem jest łatwiejsze do wjazdów dla niezgranego terro niż np. train. Ale każdą z tych map można popykać i też nie mam nic przeciwko rotacji map co jakiś czas (chociaż co tydzień to moim zdaniem zbyt często) - bo wiadome, że nie każdy musi lubić to samo i warto nawet zmieniać 4 mapę od czasu do czasu dla samego urozmaicenia rozgrywki. (ja takie mapy bym widział do rotacji train/aztec/tuscan/cache/grałem ostatnio na serwerze z mapą overpass - też spoko opcja - ale to oczywiście są propozycje i coś z tego można by wybrać).

Edytował/a przez Insane
  • Kufel piwa 1

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
 Udostępnij

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...