DybaS 43 Napisano 5 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 5 Marzec, 2020 (edytowany) Witajcie . Mam problem z TS . Mianowicie posiadam teamspeaka mobile jak i na Komputerze . Na obu urządzeniach jestem zalogowany na jedno konto MyTeamSpeak . Gdy wczoraj SA dał mi rangi na TsMobile wbiłem na kompie i ich nie miałem . Nigdy nie zajmowałem się głębiej ts i nie wiem o co chodzi . #2 Jak wyżej wspomniałem po otrzymaniu rang , niechcący usunołem ts z telefonu . Więc zainstalowałem od nowa i zalogowałem się znowu na konto MyTs3 . Gdy wbiłem na nasz serwer nie miałem nic. Jeśli ktoś może mi pomóc i wyjaśnić w czym tkwi problem to będę bardzo wdzięczny . Pozdrawiam Edit : @ xdbxa wytłumaczył byś mi jak to zrobić ? Nie mówię że tu . Możemy jutro się złapać jakoś na ts wieczorkiem Edit : Problem rozwiązany . Do zamknięcia @ xdbx Edytował/a 6 Marzec, 2020 przez DybaS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony xdbx 921 Napisano 5 Marzec, 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Marzec, 2020 Jak jesteś zalogowany na myts, to jeszcze w tożsamościach musisz importować profil do zsynchronizowanych. Inaczej nie będziesz miał zapamiętanego profil na później. @ DybaS Tak to zrób: Spoiler Zaznaczasz w opcjach pozwolenia zaawansowane: Spoiler Wchodzisz w Toższamości: Spoiler Klikasz prawym na Tożsamość i przenieś do zsynchronizowanych 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikadze 106 Napisano 5 Marzec, 2020 Udostępnij Napisano 5 Marzec, 2020 A najlepiej zrobić automatyczna synchronizacja wszystko Ci się będzie samo zapisywało. Narzędzia->opcję->MyTeamSpeak-> i tam masz funkcje konta i dajesz na automatyczne. skrót do opcji (alt+p) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi