spaslak 1 Napisano 2 Czerwiec, 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwiec, 2022 Witam mam problem mam non steam i musialem przeistalowac kompoter i nie moge teraz przywrucic swojego nick nie wiem cze zle haslo wpisuje bo dawno nie uzywalem jak mozna sprawdzic chaslo lub je zmienic szkoda mi vipa na tym konicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 17 953 Napisano 2 Czerwiec, 2022 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 2 Czerwiec, 2022 Niestety nie mam fusów żeby wywróżyć o jakim nicku i serwerze mówimy. Przy okazji, jak przeglądarka Ci podkreśla na czerwono wyraz to oznacza, że robisz błąd w wyrazie. Jak na tak krótkie "zdanie" popełniłeś zdecydowanie za dużo błędów.. 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spaslak 1 Napisano 2 Czerwiec, 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwiec, 2022 witam chodzi o nick spaslak server pogrywamy 4 mapy MinnieMouse wlasciciel .Nie zwracaj uwagi na moje bledy dzieki za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci Brawurowy 17 953 Napisano 2 Czerwiec, 2022 Właściciel Sieci Udostępnij Napisano 2 Czerwiec, 2022 Na PW Ci wysłałem co masz zrobić aby wpisać swoje hasło vipa. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spaslak 1 Napisano 4 Czerwiec, 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwiec, 2022 dzieki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi