PolandN0iSE 29 Napisano 29 Maj Udostępnij Napisano 29 Maj Cześć, Podsyłam pomysł na nowe logo pogrywamy.pl Z góry dziękuje za wszystkie opinie ! Pozdrawiam, Clay. 4 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Mirage Keri 1 649 Napisano 29 Maj Opiekun Mirage Udostępnij Napisano 29 Maj Wydaje się z jednej strony fajne, estetyczne, a z drugiej mocno rzuca się ten tt z nożem, co w moim odczuciu jest takie 2/10. Fajnie by było gdyby pogrywamy miało swój "symbol" niż taki tt chcący się rzucić na użytkownika (ale to moja opinia) 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeQo 27 Napisano 29 Maj Udostępnij Napisano 29 Maj Według mnie bardzo ładne estetyczne ale ten TT to taki trochę zbyt agresywny Jakby było coś mniej rzucającego się tak w oczy było by super ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandN0iSE 29 Napisano 29 Maj Autor Udostępnij Napisano 29 Maj Coś w tym jest Niby pogrywamy.pl - pograj razem z nami. A tu terro z kosą Macie racje! Może, jest coś co według was bardziej by pasowało? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP IdoB 2 043 Napisano 29 Maj VIP Udostępnij Napisano 29 Maj Zamiast TT'ka może wrzuć dwóch CT'ków którzy opierają się o siebie plecami z jakimiś broniami. Byłby to gest, że się tutaj wspieramy w myśl powiedzenia jeden za wszystkich itd.. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandN0iSE 29 Napisano 30 Maj Autor Udostępnij Napisano 30 Maj 15 godzin temu, IdoB napisał: Zamiast TT'ka może wrzuć dwóch CT'ków którzy opierają się o siebie plecami z jakimiś broniami. Byłby to gest, że się tutaj wspieramy w myśl powiedzenia jeden za wszystkich itd.. Super, dzięki za pomysł. Jak macie jeszcze jakieś pomysły to śmiało. Stworzenie wspólnego projektu ma tu sens. W końcu jesteśmy jedną paczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony xdbx 899 Napisano 2 Czerwiec Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Czerwiec Moim zdaniem ten projekt nijak pasuje do sieci, dodatkowo (jak dla mnie) jest zbyt abyt podobny do "dawnych" sieci prowadzonych przez dzieciaków. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Dystopia 5 780 Napisano 2 Czerwiec Redaktor Udostępnij Napisano 2 Czerwiec Bez urazy, ale to logo to jakieś okropieństwo. TT wygląda mi bardziej na gościa ze sklepu mięsnego co nocami sobie dorabia na włamach do sąsiadów, czcionka prosta i nijaka, a tło prawie puste o zdechłych kolorach. Jak debe napisał, logo bardziej dla dzieciaków niż na poważną sieć, sory, ja podziękuję, choć za jakiśkolwiek czas i chęci po ramieniu poklepię C: 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi