Skocz do zawartości

[Projekt] Pomysł - Logo pogrywamy.pl

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• AntyCheat [CS:GO]

Wydaje się z jednej strony fajne, estetyczne, a z drugiej mocno rzuca się ten tt z nożem, co w moim odczuciu jest takie 2/10. Fajnie by było gdyby pogrywamy miało swój "symbol" niż taki tt chcący się rzucić na użytkownika (ale to moja opinia) :peepoBlush:

• Kufel piwa 3

Według mnie bardzo ładne estetyczne ale ten TT to taki trochę zbyt agresywny :D Jakby było coś mniej rzucającego się tak w oczy było by super !

• Kufel piwa 2

Zamiast TT'ka może wrzuć dwóch CT'ków którzy opierają się o siebie plecami z jakimiś broniami. Byłby to gest, że się tutaj wspieramy w myśl powiedzenia jeden za wszystkich itd.. :) 

• Kufel piwa 3

idob2.png.f6e1a2a4120b28143bf8857cb75a0bad.png.cc551a612a9c044edb868c2d6202e876.png

15 godzin temu, IdoB napisał:

Zamiast TT'ka może wrzuć dwóch CT'ków którzy opierają się o siebie plecami z jakimiś broniami. Byłby to gest, że się tutaj wspieramy w myśl powiedzenia jeden za wszystkich itd.. :) 

Super, dzięki za pomysł. :pepeMonsterek:

Jak macie jeszcze jakieś pomysły to śmiało. 

Stworzenie wspólnego projektu ma tu sens. W końcu jesteśmy jedną paczką. 

Bez urazy, ale to logo to jakieś okropieństwo. TT wygląda mi bardziej na gościa ze sklepu mięsnego co nocami sobie dorabia na włamach do sąsiadów, czcionka prosta i nijaka, a tło prawie puste o zdechłych kolorach. Jak debe napisał, logo bardziej dla dzieciaków niż na poważną sieć, sory, ja podziękuję, choć za jakiśkolwiek czas i chęci po ramieniu poklepię C:

• Kufel piwa 5
  • Kieliszek wódki 1
  • Lampka wina 1

spacer.png

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
 Udostępnij

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...