Junior Administrator MinnieMouse 7 224 Napisano 22 Kwiecień, 2022 Junior Administrator Udostępnij Napisano 22 Kwiecień, 2022 Cześć! Od samego początku istnienia klub ten miał jednoczyć graczy 4mapsa i umożliwić kontakt wszystkim zainteresowanym. Do waszej dyspozycji zostawiam ten temat, w którym możecie powiedzieć coś o sobie, jak macie na imię, ile macie lat, skąd jesteście, itd. Możecie tu także kogoś pozdrowić, opisać śmieszną sytuację z serwera, ogólnie rzecz ujmując - zostawić po sobie jakiś ślad. Zasady są proste: ma być grzecznie i sympatycznie. Respektujmy regulamin forum oraz samych siebie. 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer krystofair 1 241 Napisano 22 Kwiecień, 2022 Typer Udostępnij Napisano 22 Kwiecień, 2022 Cześć, to może zacznę, hehe. Nazywam się Krzysztof, czego niektórzy nie potrafią czasem rozpracować i myślą żem jest Krystian. Btw nie cierpię jak ktoś wymawia przez "i". Mam 24 lata i jestem niedoświadczonym komercyjnie programistą, bo wciąż odrzucają moje aplikacje. Ostatnio jeden człowiek o imieniu Omri z develeap w jakimś stopniu przekonał mnie, żeby iść w stronę DevOpsa. Idąc dalej pochodzę ze wsi i gram na mobilnym łączu sieciowym z zabójczym pingiem 35 ms, który w gorszych warunkach skacze do 999 xd, no i jestem najsłabszym ogniwem z klanu. D: Pozdrawiam wszystkich graczy, a szczególnie araba, samą słodycz, bota2 albo 3 może 1 i więcej nick'ów tego @Kadafi'ego nie pamiętam hah. 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi