Junior Administrator MinnieMouse 5 845 Napisano 22 Kwiecień Junior Administrator Udostępnij Napisano 22 Kwiecień Cześć! Od samego początku istnienia klub ten miał jednoczyć graczy 4mapsa i umożliwić kontakt wszystkim zainteresowanym. Do waszej dyspozycji zostawiam ten temat, w którym możecie powiedzieć coś o sobie, jak macie na imię, ile macie lat, skąd jesteście, itd. Możecie tu także kogoś pozdrowić, opisać śmieszną sytuację z serwera, ogólnie rzecz ujmując - zostawić po sobie jakiś ślad. Zasady są proste: ma być grzecznie i sympatycznie. Respektujmy regulamin forum oraz samych siebie. 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystofair 751 Napisano 22 Kwiecień Udostępnij Napisano 22 Kwiecień Cześć, to może zacznę, hehe. Nazywam się Krzysztof, czego niektórzy nie potrafią czasem rozpracować i myślą żem jest Krystian. Btw nie cierpię jak ktoś wymawia przez "i". Mam 24 lata i jestem niedoświadczonym komercyjnie programistą, bo wciąż odrzucają moje aplikacje. Ostatnio jeden człowiek o imieniu Omri z develeap w jakimś stopniu przekonał mnie, żeby iść w stronę DevOpsa. Idąc dalej pochodzę ze wsi i gram na mobilnym łączu sieciowym z zabójczym pingiem 35 ms, który w gorszych warunkach skacze do 999 xd, no i jestem najsłabszym ogniwem z klanu. D: Pozdrawiam wszystkich graczy, a szczególnie araba, samą słodycz, bota2 albo 3 może 1 i więcej nick'ów tego @Kadafi'ego nie pamiętam hah. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi